Aantal artikelen besteld die keurig zijn verpakt en snel zijn verzonden.
Komt afspraken na, is snel en klantvriendelijk. Erg tevreden met het bestelde product.
Tevreden over het product
Genoemde verwachte levertijden voor standaard axa deurbeslag worden bij lange na niet gehaald, ook een belofte voor levering voor een bepaalde datum daarna werd wederom niet gehaald. Na contact en klacht hierover is overeen gekomen dat ze het de bestelling in delen gingen leveren. Dit is naar behoren gedaan. Het tweede pakketje kwam.enkele dagen later. Wat men kan verbeteren. Benader actief zelf jullie klanten als dingen anders lopen zoals bij vertragingen en bied oplossingen, laat klanten niet in het ongewisse. Als jullie dit verbeteren beveel ik jullie wel aan. Prijzen zijn netjes, en pakketjes komen verzorgd aan.
Goedendag, Helaas is er bij uw bestelling het een en ander niet goed gegaan. Wij proberen onze klanten zo snel mogelijk te informeren over het eventueel verplaatsen van een leverdatum. Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet Team Mijnijzerwaren.nl
Op 5/12 bestelde ik een deurdranger welke pas 21/12 geleverd werd... Men hield me wel goed op de hoogte en geleverd product werkt prima
Goedendag, Wij proberen onze klanten zo snel mogelijk op de hoogte te houden over eventuele aangepaste leverdatum. Helaas is er bij uw bestelling onderweg iets niet goed gegaan, onze excuses hiervoor. Wij hebben hierom geprobeerd deze fout zo snel mogelijk weer op te lossen. En zodra wij de bestelling compleet bij ons binnen was gekomen hebben wij deze direct naar u verzonden. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst beter van dienst zijn. Met vriendelijke groet Team Mijnijzerwaren.nl
Blablabla
De bezorging is zoals aangegeven op de website, toppie
Duidelijke web Site en snel verzonden
Snelle levering.
Na wat foto's te hebben gestuurd wat ik nodig zou hebben heb ik meerdere opties gekregen besteld en past goed Voor een redelijke prijs Toppertje
Vlug geleverd en mijn bestelling voldeed compleet aan mijn verwachtingen
Super goede website met alle informatie die je nodig hebt. De tekeningen erbij met de maten.....wow. Snelle levering en communicatie ia top. Deze is echt een aanrader.
Snelle levering.
Ziet er mooi en netjes uit. Maar ze voldoen niet. De 2 Reginox korfpluggen passen maar na een halve minuut is het water weg. Ze sluiten als stop niet goed af..
Goedendag, Wat vervelend dat een door u besteld product niet naar wens is. Wij hadden dit graag van u gehoord zodat wij samen hadden kunnen kijken naar een passende oplossing. U kunt hierover contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of via 085 2250015 Met vriendelijke groet Team Klantenservice
de online bestelling is prima verlopen en evenzo de levering.
Goed en voordelig
Compleet assortiment, goede prijzen en snelle levering
Fijn kontakt gehad met de receptive, die mij vriendelijk en accuraat te woord stond.
Prima deurklink, juiste prijs.
Het gevoel van ijzerwaren opgestuurd krijgen is met geen pen te beschrijven.., zo intens mooi. Al tuurend in de verte verscheen er een post-achtig bezorgbusje. Die werd groter en groter en groter en groter tot hij stopte voor mijn deur en mij 1x ijzerwaar overhandigde. Geweldig gewoon, je gelooft het eerst gewoon niet. Dit soort dingen gebeuren altijd bij een ander, maar nooit echt bij mij. Toch was het realiteit en beschikte ik nou over een ijzerwaar. Dank mijn ijzerwaren.nl voor dit fantastische gevoel. Ik zal die dag nooit meer vergeten.
Zeer snel geleverd, zeer goed materiaal.
Hello, I received my order, but unfortunately the door handle is not the one I ordered. I received a handle with a hole for a lock instead of the correct model. Please let me know how I can arrange an exchange or a return. Thank you.
Good afternoon, We're sorry to hear that your order wasn't what you expected. Please contact our customer service so we can find a suitable solution. You can do this via [email protected] or by calling 085 2250015. We'd love to hear from you. Sincerely, the Customer Service Team
Goed advies; snel geleverd
Snelle levering en degelijk onderdeel
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire