Ik zocht een specifieke hoekbeugel en die zat hier als een van de weinige aanbieders in het assortiment. Werd snel geleverd en product was zoals omschreven.
De dictator werkt prima . Alleen jammer dat de schroeven niet zelftappende waren. Dat vond ik wel een minpuntje. Voor de rest prima.
Heel vriendelijk, goed advies, snelle bezorging.
Ik heb een schoorsteenkap besteld en die voldoet aan de verwachtingen.
Heb hier een aantal AXA deur/raam sluitingen besteld inclusief de kunststof onderlegplaatjes hiervoor. Deze onderlegplaatjes kosten hier zo'n 1,50 euro waar ze elders 5 euro voor durven vragen.
Très bon
Prima, levertijd ook goed.
Alles is vlot verlopen, van het juiste product te vinden tot en met de snelle levering. Het driepuntslot is reeds geplaatst en werkt perfect. Een site om nog mee samen te werken en aan te prijzen bij familie en vrienden.
Slot van het hek was kapot. Geen standaard slot, dus niet voorhanden bij de doe het zelf. Op merk en soort al snel de juiste zoekslag bij Mijnijzerwaren.nl. Door de duidelijke productomschrijving en maatvoering was er snel zekerheid. Hek werkt weer.
Bestelling gedaan en geleverd op tijd. Verpakking was alleen helaas beschadigd. Helaas ontbrak een deel van de bestelling. Klantenservice gebeld die verrassend snel oppakten het verhaal uitgelegd. De mevr. Begreep het daarna is het onbrekende onderdeel opnieuw verzonden andere dag ontvangen. Super top dat is nog eens service
Fraaie heldere webshop, goede service ook bij retour / nabestelling. Ik had net een verkeerde Lips oplegslot besteld. Snel opgelost.
Alles perfect en op tijd geleverd
veel keuze, goede kwaliteit en snelle levering.
Op mijn vraag werd snel en goed gereageerd. Wat wij missen is dat als je een artikel aanklikt zoals de 3puntsslot de eventueel te benodigde zaken zoals slotplaten niet als optie vermeld staat. Dit om alles compleet te kunnen bestellen.
Het gevonden item dat ik moest hebben was voorradig in jullie webwinkel, vervolgens heb ik besteld wat ik moest hebben. Was prima gelukt. Niks van te zeggen.
Snel en goede levering. Mooie brievenbus!
Product op tijd gekregen en was prima in orde.
Ik had twee roosters besteld en het was precies wat nodig had. Ik had ze ook snel in huis dus kon ze ook snel monteren. Erg blij mee!
De website is zeer gemakkelijk, prijs is interssant en de levering zeer snel !
Mooie heng-duim scharnieren. Schappelijke prijs en supersnelle levering. Zeer tevreden!
nog niet ontvangen
Goedendag Rob, Wat vervelend dat er iets niet goed is gegaan met uw bestelling. Wij zien dat u op 8-6 de bestelling heeft geplaatst en dat deze op 10-6 bij u zou zijn afgeleverd. Mocht dit niet het geval zijn dan horen wij het graag, U kunt contact opnemen via 085-2250015 of [email protected] Met vriendelijke groet team Klantenservice Mijnijzerwaren
Recensione originale
nog niet ontvangen
Aanvankelijk een verkeerd artikel ontvangen, contact gehad via whatsapp en snel en professioneel opgelost door goede artikel te sturen.
Snel geleverd en een prima prijs.
Meerdere producten besteld voor m'n ramen. Degelijk materiaal dat ook nog snel geleverd was. Was ook goed verpakt.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire