vlotte behandeling
Na bestelling geplaatst te hebben werd de bestelling vlot afgewikkeld
Snelle levering en prima product
Na 4keer contact Word het pakketje pas op ge stuurt dus mij zie je nooit meer terug
Beste Louis, We vinden het erg vervelend dat u bestellen bij mijnijzerwaren zo vervelend heeft ervaren. Ik wilde even voor u kijken, helaas zie ik maar een keer contact. We hebben de bestelling gelijk verzonden zodra deze compleet was. Onze excuses voor het lange wachten. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Prima en snel geleverd
Top.
De kwaliteit en prijsverhoging van het gekochte product is zeer goed. Een prettig en vriendelijk contact gehad over de levering.
vlotte verwerking van bestelling, snelle levering
Product als omschreven, duidelijke updates en vlot in huis.
Snelle levering, en zeer snelle en vriendelijke beantwoording op vraag via e mail.
Hadden de dag na onze bestelling ons pakje al ontvangen. Bij een vraag achteraf, via Whatsapp de perfecte ondersteuning gekregen. Een absolute aanrader! A+++++
Bestelling gedaan op 23/01/21 en levering op 25/02/21!! Een dikke maand later. Alle producten stonden op voorraad bij bestelling en ook tijdens de bestelling. 1 product was levering tussen 3 a 5 dagen. Meerdere malen contact gehad met de klantendienst, Melissa Annelie en Mike. Jammer, mooie producten
Beste Redgy, Ik heb het contact er even bij gepakt, onze excuses voor het ongemak! We hebben na veel contact met de leverancier een omweg gevonden en hebben hem met spoed via die weg besteld voor u. We zijn blij om te zien dat de kwaliteit wel naar wens was. We hopen u toch in de toekomst beter van dienst te zijn. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
1e keer wat besteld en prima geholpen..
ik werd snel geholpen en de zending was binnen enkele dagen binnen
Zie boven
Snelle levering. Duidelijke informatie. Ik bestel zeker weer.
Zeer vriendelijk en deskundig en zeer snelle levering, zouden nog veel bedrijven iets van kunnen leren
Snelle en goede afhandeling van de order
Goede service en producten zijn super
Goed.
Onderdeel zelf pas gemaakt , ik had hem nodig dus kon niet anders
Beste Martin, Fijn dat u zelf een oplossing heeft kunnen vinden. Mocht dit ooit nog eens gebeuren (wat we natuurlijk niet hopen), kan u altijd contact met ons opnemen. We kijken altijd graag naar een oplossing voor dergelijke situaties. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Goed en snel geleverd
Goede site met best ruim aanbod tegen concurrerende prijzen. Vanwege Corona en vooral PostNL lukt het op dit moment niet om next day delivery te doen. Moest 4 dagen wachten. Hou daar rekening mee met je klus.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire