Overzichtelijke site en makkelijk om te bestellen Snelle en correcte levering !!
Ik had een meerpunts slot nodig en op basis van enkele kenmerken is het juiste type opgestuurd. Het paste in één keer. Werd snel geleverd en voor een mooie prijs. Zou morgen zo weer opnieuw bestellen als ik een slot nodig hebt.
Enorm blij mee, bij Ijzerwaren vond ik iets wat ik nergens anders kon vinden en pakketje was de volgende dag al binnen.
jammer dat de levering in 2e is gedaan ,zonder bericht, moet je er weer over bellen.Zonde van ieders tijd en geld
Goedendag, Wij proberen alle zendingen als een pakket te verzenden. Helaas is er bij uw bestelling iets niet goed gegaan en is deze als deellevering verzonden. Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet Team Mijnijzerwaren.nl
Vlotte levering en een goed product.
In drukke decembermaand bestelt en volgende dag lag pakketje in brievenbus. Supergoed verpakt. Nu nog in mijn deur verwerken ☺️
De afhandeling van de bestelling was onberispelijk maar ik heb het als bijzonder irritant ervaren dat bij een product dat als brievenbuspost kan worden verzonden en slecht 8,27 euro kost zonder pardon 9,95 euro aan verzendkosten wordt gerekend.
Goedendag Bedankt voor uw bericht. Wij snappen de verwarring betreffende de verzendkosten volkomen! Echter bevatten deze kosten bij ons niet alleen de kosten van het versturen van het pakketje maar ook de orderkosten. Dit houdt in de kosten van het picken van de order, het verpakkingsmateriaal en de verzendkosten. Wij begrijpen dat deze kosten bij een klein pakketje hoog lijken maar dit zijn helaas de kosten die wij maken om het pakket netjes ingepakt bij u af te leveren. Hopelijk heeft u hier begrip voor en kunnen wij u in de toekomst weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet Team klantenservice
Zeer snelle levering.
Zoals in tekstregel staat vermeld
Snelle verzending en goede producten
Prima bestelling Snel geleverd en goed Gelijk gebruikt prima
Een niet alledaags product, hebben ze daar op voorraad, en de volgende dag in huis
Levering was correct
keurig op tijd geleverd. bij de groothandel konden ze het niet leveren, Mijnijzerwaren had het op voorraad
snelle en prima levering
goed en snel geleverd en mooie site
Het Fuhr hoofdslot past prima en functioneert goed. Het heeft alleen niet de functie van het volledig onafhankelijk functioneren van de binnen- en buitenkruk zoals bij het oude slot. M.a.w., nu beweegt de buitenkruk mee met de binnenkruk. Het gevolg daarvan is dat je nu niet meer de deur achter je dicht kunt trekken. Iedere achteloze voorbijganger kan zomaar van buiten het huis betreden. De deur moet derhalve dus altijd op slot! Eigenlijk is het renovatieslot meer bedoeld voor achterdeuren waarbij de toegang van buiten sowieso lastiger is. Het is dus even wennen aan de nieuwe situatie...
Veel keuze duidelijk wat welk product is en wat de verschillen zijn.
snel geleverd
Zeer goede ervaring, ik moest super dringend een slot vervangen, bij deze webshop vond ik het exacte exemplaar zodat ik geen nieuw frees of ander trekwerk moest doen, tegen een scherpe prijs! Maar belangrijk, vanuit BE bestelling iets na 21u geplaatst en toch de dag erop geleverd.. petje af voor jullie logistieke keten ism PostNL!!
Goed en vlot ontvangen
Goed materiaal
Alles is perfect verlopen alleen de levering heeft wat op zich laten wachten maar al de rest is perfect verlopen!
Goed, maar te hoge verzendkosten
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire