Degelijk materiaal
Altijd vriendelijk contact. Een lastige defect aan een deurklink is keurig afgerond.
Specifiek Amerikaans knopslot werd voor mij besteld bij GOAL. Stond niet op uw website maar uw behulpzame medewerkers zochten het op en stuurden mij de technische fiches door van verschillende modellen waaruit ik een keuze kon maken . Bedankt.
Top.
snel geleverd tegen betaalbare prijzen
Binnen 24 uur geleverd prijs/kwaliteit is dik in orde zeer tevreden.
Betaalde goederen worden niet op tijd geleverd
Goedendag Unal, Wat jammer dat uw bestelling niet tijdig is geleverd. Wij zien dat er bij uw bestelling iets is mis gegaan bij het inladen hiervan. Hierom hebben wij contact met u gezocht om duidelijkheid over de bestelling te krijgen. Hopelijk kunnen wij u bij de volgende klus weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet Klantenservice Mijnijzerwaren
Er wordt meegedacht om voor iedere toepassing een goede oplossing te vinden. Retour service is ook goed geregeld
Ik had wat verkeerds besteld, had niet de verwachte kwaliteit. Het retourneren is heel klantvriendelijk opgezet daar kunnen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen.
kan nog beter niet ge lijk zegen dat het niet gaat lukken
Helaas de verkeerde raamsluiting gekocht, na contact met de zeer vriendelijke klantenservice kosteloos mogen retourneren voor de juiste.
Prima materiaal, snel geregeld
Snelle bezorging! Top communicatie met de klantendienst!
Duidelijke info vooraf snelle levering en goede prijs , verkoper waar je op kunt vertrouwen
De bijenbekjes zijn goed passen prima Product werd snel geleverd voor een correcte prijs Communicatie is voortreffelijk
Besteld en supersnel geleverd
Mooi assortiment en vervolgens is de bestelling afgehandeld op de wijze die ik daarvan verwachtte. Conform de beschrijving/belofte op de website
Nee te veel gevraagd weg laten dit
Produkten (tochtstrips) netjes verpakt, snel geleverd.
Product niet wat ik had verwacht.
Goedendag Piet, Wat jammer om te horen dat een product niet is wat u ervan had verwacht. Helaas zien wij geen bericht van u zodat wij samen kunnen kijken naar een passende oplossing. U kunt altijd contact met ons opnemen via 0852250015 of [email protected] Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet Team Klantenservice Mijnijzerwaren
Enige minpuntje was een niet kloppend plaatje bij het artikel. Maar na een vraag kreeg ik daar netjes antwoord op
Goed geholpen
Goede en snelle verzending, en snel reactie op mijn vragen.
Helemaal ok, goed geleverd
Vanaf de site makkelijk bestellen
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire