De geleverde schroeven is niet wat ik had verwacht, de popnagels daarin tegen wel. Levertijd jammer,
Voldeed aan alle verwachtingen
Fijn bedrijf! Voor de zoveelste keer een artikel besteld - ontdekt via Internet. Goede communicatie, netjes op de hoogte gehouden, strakke levering en zeer kwalitatief hoogstaand gereedschap. Als ik spullen nodig heb of wil vernieuwen, kom ik bij hun! Vaak ergens anders niet te vinden.... Ook goede prijzen.
Ik had de verkeerde deursluiter besteld en ze hebben me super geholpen en mee gedacht naar het zoeken van de juiste oplossing. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Simpele bestelwijze en razendsnel verzonden! Super!
Goede omschrijving van het product qua maatvoering op de website, zodoende kon ik met gerust hart de juiste uitvoering bestellen.
Gewoon goede service, snelle levering en goede producten tegen een scherpe prijs.
Het geleverde slot was prima.
Goed en degelijk product. uitstekende en snelle klantenservice
Paar koppelingen nodig en stekkers, kei goedkoop kwaliteit is super en was razend snel bij mij thuis, incl gratis pen en notitie blokje als gift nou wat leuk
Helemaal prima
Duurde wat lang voor verzending naar een berichtje te sturen gelijk antwoord gekregen
Beste Jeen, Helaas duurt het soms iets langer, door drukte in het DC en bij postnl. We hopen dat de bestelling verder naar wens was. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Echt heel snel en goed geregeld, verstuurd en retour betaling!
Opeens was mijn driepuntsluiting kapot en kreeg ik de voordeur niet meer open. En helaas was het bestaande (blauwe) slot van Ivana niet meer te verkrijgen (waren er meer sloten intern afgebroken en daardoor uit de markt gehaald??). Na heel veel dingen nameten zou dit slot moeten passen en dat deed het ook.... bijna. Nou ja, toch nog wat moeten wegbeitelen, maar toen paste de nieuwe driepuntsluiting ook helemaal. Blij mee.
Een goed alternatief aangeboden over een alternatief voor een loopslot doornmaat 65 wat niet meer bestaat
I was looking for a specific Bison product. Found it easily on your site, it was available, good price, and in my workshop the next day.
Band doet wat het doen moet, Vandaag besteld morgen thuis,
prima kwaliteit
Snel geleverd en duidelijke site
Snelle levering voor een goede prijs. Een aanrader.
Alles zoals het hoort
De bestelling werd netjes de volgende dag geleverd