![](/logo/98/3/3_98_branded_group_logo_thumbnail.png)
Veel keus, waar je af en toe jezelf wat wegwijs in moet maken. snelle levering en afhandeling van vragen.
Eindelijk op internet juiste deur beslag gevonden bij mijnijzerwaren, blijkt na levering de kleur niet goed (basic alumium ipv champagne kleur, zoals wel op de foto stond). Ik had al zoveel moeite gestopt in vinden van juiste deurbeslag, gaat het hier ook weer niet goed, ik geef het op.
Goedemiddag Joeri, Dat is vervelend om te lezen. We proberen dit wel aan te geven op de productpagina. Ik zie dat het om een licht model gaat en niet champagne kleur (dit is F2 namelijk). Wij hebben de champagne kleur ook in het assortiment mocht je dit wensen dan horen we graag van je. Met vriendelijke groet, Klantenservice Mijnijzerwaren.nl
Bestellen ging vlot en 2 dagen later was mij pakje al geleverd .
Homebox brievenbus bestelt ondanks de feestdagen zeer snel geleverd. Brievenbus homebox zeker ook een aanrader.
Ik had zondag 22 december een bestelling geplaatst, helemaal niet erop gerekend dat 'ie nog voor kerst binnen zou komen (was ook helemaal niet mijn bedoeling eigenlijk). Maar tot mijn verrassing werd 'ie maandag nog verzonden en stonden de pakketbezorgers dinsdag (kerstavond nota bene) tegen zessen voor de deur. Kennelijk hadden ze bij PostNL massaal vrij genomen (wat ik niet vreemd vind, die mensen willen ook wel eens vrij zijn) en was het een heel ander bedrijfje. Maar ik ben ben blij verrast. :-)
Is zeker goed te noemen,prima zaak.
Snelle levering, goede prijs
prima service
Binnen een dag geleverd en juiste product ontvangen. Prima!
Besteld, goede communicatie over levering en kwam zoals beloofd. Prima!
Alles goed te vinden op de website en snel geleverd.
Goed en snel geholpen
Geen klachten, geen bijzonderheden
Het bestelde komt overeen met het gevraagde en was tijdig geleverd ondanks de drukke periode.
Eerder al besteld bij ze. Nu rond de feestdagen, nog steeds een snelle levering en accurate voorraad. Kunnen veel conculegas van ze van leren.
Had.de verkeerde besteld maar werd zonder problemen terug gepakt.en een nieuwe naar mij terug gestuurd.
Heel snel reactie ik heb mij vergist in de maten en heb direct een antwoord gekregen voor mij verder te kunnen helpen
Een kleine bestelling dit keer. Een deurstopper voor vloermontage. Een degelijke rvs uitvoering compleet met schroef en plug. Snel gemonteerd en doet waar het voor bedoeld is.
Snelle levering en gunstige prijzen, overzichtelijk website met ruim assortiment.
Duidelijke website, makkelijk bestellen en betalen en snelle levering.
Goede meerpuntsluiting tegen een mooie prijs
Behulpzame en snelle service voor de levering van een deurslot. Kostenloos een verkeerd besteld slot om ruilen en opgestuurd krijgen was een fijne extra service. Het slot volt soepel aan. Bedankt!
Zeer snel en heel goed.
Er was iets niet in orde met mijn product. Gebeld met de klantenservice en ze hebben meteen een aanvullend product gestuurd.
Professor van der Waalsstraat 7
1821 BT Alkmaar
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Mijnijzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, hang- en sluitwerk, machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. Mijnijzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.