Bij toeval kwam ik op deze webshop terecht. Er is een groot aanbod aan verschillende producten en de prijzen zijn zeer scherp. Ik kwam voor één specifiek product, koppelmoeren, maar ben weggegaan met diverse producten. En allemaal scherp geprijsd! De toezending was vlekkeloos en ik ben zeer tevreden. Ik kom zeker terug!
Gemakkelijk besteld maar bij aflevering constateerde ik een beschadiging. Zonder discussie kreeg ik de volgende dag een onbeschadigd product.
De levering was dik in orde. De kwaliteit is goed
Het was het tweede vloerluik dat ik bij Mijnijzerwaren.nl besteld heb. De eerste keer was het zo goed bevallen dat ik ook dit luik weer hier bestelde. Het werd de dag na mijn bestelling afgeleverd. Zat goed verpakt. Er bleek een ring te missen, maar dit werd door de firma binnen 24 uur naar wens verholpen. Ik zou hier zo weer een luik bestellen.
makkelijk besteld, vlot geleverd, product naar tevredenheid!
Keurig volgens afspraak
Vlot gegaan, prima
Zeer goede after sales ervaring. Verkeerde artikel werd geleverd, makkelijk contact te krijgen en binnen 1 dag het goede product geleverd gekregen. Hier kun je gerust iets bestellen!
Goede ervaring leverden snel zoals beloofd en precies wat er besteld was. Zou zeker weer gebruiken.
I had a not really amazing experience but good. Good points: Easy to place an order. Trace and tracking details always upto date Improvements that can be done: 1. Product says order today and delivered tomorrow- but that is not true if someone is ordering on Saturday then it will be sorted on Monday and delivered on Tuesday so it creates confusion. I know weekend is free but everyone can’t guess or understand that. 2. If you can mention the product compatibility for wooden and metal doors would be helpful for customers to choose the product 3. User interface can be bit better Overall it is good but can be better. Hope it will help others if you can consider the improvements. Thanks.
Door de goede productomschrijving vond ik precies het product wat ik nodig had.
Snel en goede prijzen
Eenvoudig en duidelijk.
Ik had een vraag over cilinders. Ik kreeg snel een goed deskundig advies.
Na lang zoeken op internet naar zwarte anti inbraakschroeven, dacht ik ze gevonden te hebben. Bestel je volgens de foto op de site zwarte schroeven, krijg je blanke geleverd. Ja er stond RVS bij, maar ik als leek weet dat niet. Heb het pakketje daarvoor te laat open gemaakt, want moest nog wachten tot het zwarte slot binnen was. Ondanks verkeerde foto is ene Denise van dit bedrijf onverbiddelijk. Klantenservice kent dit bedrijf dus niet, dus voor mij ook de laatste order. Verzendkosten overigens pakket rekenen en een envelop opsturen, dus nog wat extra marge voor ze.
Bestelling was op tijd geleverd en de producten waren zoals gewenst
Goed klantenservice en afwikkeling
Snel in huis, voor een scherpe prijs
Prima service, verkeerd slot besteld, probleemloos kunnen ruilen!
Binnen afgesproken tijd geleverd in stevig verpakking. Dus prima in orde.
Gemakkelijke bestelling, snelle vlotte levering, goed verpakt, alles prima!
Product snel geleverd en retour zending snel afgehandeld zonder gedoe, dikke prima
Snelle en correcte levering
Keurige geduldige medewerkster aan de telefoon, gelijk zoeken om mijn probleem op te lossen. Verstand van de producten wat het bedrijf aanbiedt. Probleem op gelost snelle aflevering en het paste ook.
Professor van der Waalsstraat 9
1821 BT Alkmaar
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Mijnijzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, hang- en sluitwerk, machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. Mijnijzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.