Besteld en volgende dag in huis voor een goede prijs.
Snel en goed geleverd; omschrijving klopte ook. Zeer tevreden!
Na eerst info te hebben ontvangen via de chat, het artikel gekocht, waarna snelle levering.
Snelle en juiste artikelen!
Prima verder
Deurtrekker in RVS. Opening pakket en op trekker was reeds oxidatie vastgesteld!! (roest) Kan en mag niet bij een nieuw product! Ook bevestigingsmoeren waren beneden alle peil!! Niet stevig genoeg!! Prijs/kwaliteit zeker onvoldoende!! Jammer!! Hopelijk was dit éénmalig!?
Goedendag, Wat vervelend dat uw bestelling niet naar wens is. Wij ontvangen graag foto's van het beschadigde product, zodat we kunnen zoeken naar een passende oplossing. U kunt de foto's sturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer. Met vriendelijke groet, Team Klantenservice
Zeer goed bedrijf
Fijne verzorgde site, en zeer snelle levering.
Bestellen betalen en ontvangen Werkt zoals het hoort
Snelle betrouwbare levering en een duidelijke website
Gevonden wat ik zocht
Snelle levering. Artikelen goed verpakt verzonden.
Voldoet aan de verwachtingen
Snelle correcte levering. Wij hadden een fout gemaakt bij bestellen. Dit werd snel gecorrigeerd. Prima bedrijf
Goede communicatie en kennis
Vlotte en correcte afhandeling
Betrouwbare site snel geleverd. Nog geen tijd gehad om te plaatsen maar zier er veelbelovend uit.
Een brievenbus in de deur uit de jaren 60, dat is een lastige zoektocht om dat te vinden. Door de afmetingen en foto’s heeft Denise mij uitstekend geholpen, de brievenbus is binnen en het past!
Met de uitstekende hulp van Mike snel het juiste vervangende Fuhr hoofdslot voor mijn defecte hoofdslot gevonden en besteld.
Ik kreeg vlot wat ik nodig had, ben er erg blij mee
was opzoek naar een gelijkende wc deurkrukset tervervanging van een 30 jaar oude set. Was makkelijk te vinden op de site. Bestellen ging ook makkelijk. Leveren ging ook snel in het weekend besteld maandag in huis
Zeer snelle levering en zeer goede kwaliteit. Veel goedkoper dan in de bouwmarkt.
bestelling is in delen verzonden, maar geïndiceerd als zijnde alles geleverd bij de eerste aflevering. Verwarrend
Professor van der Waalsstraat 9
1821 BT Alkmaar
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Mijnijzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, hang- en sluitwerk, machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. Mijnijzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.