Voldoet aan de verwachtingen

top service

Snelle correcte levering. Wij hadden een fout gemaakt bij bestellen. Dit werd snel gecorrigeerd. Prima bedrijf

Goede communicatie en kennis

TOP

Vlotte en correcte afhandeling

Betrouwbare site snel geleverd

Betrouwbare site snel geleverd. Nog geen tijd gehad om te plaatsen maar zier er veelbelovend uit.

Goede service!

Een brievenbus in de deur uit de jaren 60, dat is een lastige zoektocht om dat te vinden. Door de afmetingen en foto’s heeft Denise mij uitstekend geholpen, de brievenbus is binnen en het past!

Uitstekend geholpen

Met de uitstekende hulp van Mike snel het juiste vervangende Fuhr hoofdslot voor mijn defecte hoofdslot gevonden en besteld.

Snel en goed

Ik kreeg vlot wat ik nodig had, ben er erg blij mee

• Kwaliteit

overzichtelijke website en snelle levering

was opzoek naar een gelijkende wc deurkrukset tervervanging van een 30 jaar oude set. Was makkelijk te vinden op de site. Bestellen ging ook makkelijk. Leveren ging ook snel in het weekend besteld maandag in huis

• Kwaliteit

Zeer snelle levering. Zeer goede kwaliteit

Zeer snelle levering en zeer goede kwaliteit. Veel goedkoper dan in de bouwmarkt.

snel maar niet te ...

bestelling is in delen verzonden, maar geïndiceerd als zijnde alles geleverd bij de eerste aflevering. Verwarrend

daags na bestelling geleverd, super

daags na bestelling geleverd, super

• Kwaliteit

Fijne helpdesk en snelle verzending

Ik heb een deurdranger met vastzetfunctie besteld, er stond op de product-pagina niet bij welke accessoire nodig was voor de vastzetfunctie. Die vraag via de chat aan de helpdesk gevraagd, snel duidelijk antwoord. Artikelen besteld en 2 dagen later in huis.

• Kwaliteit

Handige selectietool voor het selecteren van het juiste type meerpuntssluiting. Snelle levering, goed verpakt.

• Kwaliteit

Ruim assortiment, snel geleverd!

Ruim assortiment, snel geleverd

• Kwaliteit

De ene dag voor 21:00 uur besteld, en de volgende dag had ik mijn bestelling al binnen. Ik heb particulier 2 bestekbakken voor mijn Bruynzeel lades besteld, en het zijn mooie bakken die precies passen.

• Kwaliteit

Kwaliteit en prijs zeer goed.

Netjes en goed verpakt geleverd. Met een vraag via de app werd zeer snel en correct beantwoord.

• Kwaliteit

Overzichtelijke site spullen waren makkelijk te vinden en te bestellen. Nette en snelle levering.

Prima, snel geleverd

Geen enkel probleem, snelle levering, goede kwaliteit

goed en snel

zie boven

Snel telefonisch bereikbaar en deskundig advies

Snel telefonisch bereikbaar en deskundig advies

• Kwaliteit

Super service bij vermissing pakket

Helaas is eerste zending door post.nl kwijt geraakt. Dit doorgegeven en tracering van pakket gestart. Pakketje is na onderzoek als vermist opgeven door post.nl. Keuze gekregen tussen geld terug of opnieuw versturen. Gekozen voor opnieuw versturen en een dag later wel de spullen binnen. Superblij met deze goede service en de spullen.

• Kwaliteit

Wat ik besteld heb snel ontvangen.

Goede service, Snelle levering en goede prijs. Personeel wat ik gesproken heb was kundig en vriendelijk. Als ik volgende keer wat nodig heb bestel ik daar.

• Kwaliteit

Nette prijs en vlotte levering

Makkelijk bestellen, prijs is goed en materiaal is vlot binnen. Dus prima service

Helemaal goed

Snelle en correcte levering

Professor van der Waalsstraat 9

1821 BT Alkmaar

Over Mijnijzerwaren

Mijnijzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, hang- en sluitwerk, machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. Mijnijzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.