Laden reviews...
1.079 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen doorgaans snelle levering en behulpzame service. Het assortiment is ruim en vaak op voorraad. Bestellen verloopt eenvoudig en de prijzen zijn concurrerend. Over het algemeen melden klanten een betrouwbare service en duidelijke communicatie.
De ene dag besteld en de andere dag ion huis. Prima. Wat ik jammer vind is dat als je voor ± 76,00 producten in je winkelwagen hebt en je een korting van 5% op je bestelling krijgt, je vervolgens meer moet betalen. Je komt dan namelijk onder het bedrag van gratis verzending. Jammer dat zou ik dus anders regelen.
18 April 2026
Jacquelien
Dwingeloo
Zeer overzichtelijke webshop met een ruim assortiment. Knauf egalisatie universeel 20 kg is hier in de buurt nergens te krijgen, maar wel bij mijnijzerwaren.nl. Ik had het nodig voor buiten. Prima spul. Gelijk een mengstaaf mee besteld. Goede prijs. Snelle levering. Kortom, top!
Marc
Kerkrade
De klantenservice heeft de juiste link gestuurd waardoor ik hem direct kon bestellen
Lucie
Duiven
Door de inhoud van mijn bestelling duurde het iets langer dan ik verwachtte, maar de klantservice reageerde snel op mijn vraag en gaf vervolgens door wanneer het artikel weer op voorraad zou zijn. En daarna werd het zsm verstuurd.
Els
Eys
Zeer duidelijke site.Snelle levering.Goede prijs kwaliteit verhouding
John
Sprang-Capelle
Na het bestellen van het luik via de website zou het profijt al de volgende dag worden afgeleverd. Dit was inderdaad het geval. Het luik voldoet aan onze verwachtingen.. past precies en heeft een dikke isolerende onderkant.
hendy
Nieuw Heeten
Besteld en de volgende dag al geleverd
Eric
Noordenveld
was personelijk voor een moelijk onderdeel geholpen. Top bedrijf
Totis
Rotterdam
Groot assortiment snelle levering
‘s Avonds besteld en de volgende dag voor 16 uur in huis. Product goed ingepakt
16 April 2026
Ralph
Nunhem
Ik had een afstandbediening nodig voor elektrisch raam, bestelt bij ijzerwaren.nl Dit ging heel makkelijk en ook de bestelling werd snel opgestuurd. Had het binnen 2 dagen binnen. Top
16 April 2026
Yvonne
Hoorn
Ruim assortiment, Kon mijn artikel nergens anders vinden. En bestelling plus levering verliepen goed.
Groen
Assen
Snelle levering. En precies wat ik zocht
L P
Hoogland
Op tijd
Johan
Langdorp
Snel geleverd, alles prima
Bianca
Goed product en snel geleverd
14 April 2026
Ivo
Rotterdam
Bestellen via site lukte niet. Gebeld en correct verder geholpen. Top
13 April 2026
Karel
Apeldoorn
De webshop haperde perfect geholpen door een zeer vriendelijke medewerker. De spullen waren er al de volgende dag. Super service.
13 April 2026
Edward
Kortgene
Eerlijke prijs, correct, snel, goede communicatie. TOP!
12 April 2026
Ilse
Sint-Truiden
Ik zocht een speciaal scharnier en die hadden ze. Goede prijs en een supersnelle verzending. Dik tevreden :) Alleen de zoekfunctie op de website kan beter, want t lijkt alsof iets de niet is terwijl deze via het menu en subcategorieën wel te vinden is. Da’s jammer want ze hebben echt veel.
12 April 2026
Femke
Wezep
Snelle levering = Top = Service Dankjewel !
Erik
LICHTERVELDE
Zeker! Hier is een nette, vloeiende en overtuigende recensie: ⸻ Ik ben ontzettend tevreden over Mijnijzerwaren. Ze bieden een indrukwekkend assortiment dat verder gaat dan de standaard producten en maten. Na lang zoeken heb ik hier eindelijk precies het juiste product gevonden dat elders niet verkrijgbaar was. De kwaliteit is uitstekend en de prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Het bestelproces verliep soepel en ook de levering was snel en zonder problemen. Voor mij is dit absoluut een betrouwbare winkel geworden. In plaats van de standaard bouwmarkten kies ik voortaan liever voor Mijnijzerwaren. Zeker een aanrader!
Wikash
Den Haag
het duurde wel wat langer als verwacht maar toch een top product thuis gestuurd gekregen
Jack
Etten-Leur
Goed bedrijf
Mohamed
Gorinchem
Duidelijke site, makkelijk onderdelen te bestellen en te betalen, snelle levering ervan. gewoon top
10 April 2026
P.M
Zoetermeer
MijnIJzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, bouwbeslag, ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, deur- en raambeslag machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. MijnIJzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.
Professor van der Waalsstraat 9
1821 BT Alkmaar