Zeer ruime keuze in cilindersloten

Mijnijzerwaren.nl heeft een zeer ruime keuze van cilindersloten en alle maten staan op de website erbij. Daar bij zijn de prijzen ook aantrekkelijk.

• Kwaliteit

Razend goede en snelle afwerking.

Zoals hierboven beschreven, meer toevoegen is overbodig.

Zeer snelle levering

De levering was super sne, maar €9,95 verzendkosten terwijl het gewoon door de brievenbus kwam dat klopt niet lijkt me.

In 1 woord super

Duidelijke site en eenvoudig te bestellen levering super afgehandeld

• Kwaliteit

Supersnelle levering van product. Product voldoet volledig aan de beschrijving .

• Kwaliteit

Groot assortiment on line, maar .............

Zoals de titel al zegt, op de website worden duizend en één artikelen aangeboden. De meeste zijn direct leverbaar, maar als je pech hebt en het is niet op voorraad kan het wel zo zijn dat je meer dan 14 dagen moet wachten. Op zich is dat niet erg als je geen 'haastklus' hebt. Van de leverancier mag je dan wel verwachten dat je een berichtje krijgt over wanneer de levering zal plaatsvinden. In mijn geval was dat niet het geval.

Helemaal goed.

Helemaal goed.rond 15.oo u besteld en de volgende dag in huis.

Goede prijs en snelle correcte levering

Goede prijs en snelle correcte levering

• Kwaliteit

Gewoon een goede en overzichtelijke webshop

Kierstandhouder zwart besteld,snel geleverd en goed product ben er blij mee

• Kwaliteit

Breed assortiment en goede begeleiding

Goede begeleiding en breed assortiment

• Kwaliteit

Snelle bezorging en goede service

Had per ongeluk 1 scharnier ontvangen in plaats van 2. Na een telefoontje is dit direct hersteld en had ik de volgende dag het 2e exemplaar!

Vlotte levering conform omschrijving

Ik kon het gezochte slot vlot vinden en de levering was netjes en snel.

Zeer goede service

Per ongeluk werd mij het verkeerde pakket opgestuurd maar na contact met de helpdesk werd het probleemloos en zeer snel opgelost. Twee dagen later had ik het juiste pakket in huis. Dit alles op een zeer vriendelijke en behulpzame manier!

• Kwaliteit

Goede informatie, snelle levering, billijke prijzen

Montagevoorschriften via de website van de fabrikant gedownload.

Deskundige ondersteuning

Via de mail contact gehad met verkoopmedewerker over welke deurdranger te kiezen. Snelle reactie en deskundig advies ontvangen. De deurdranger was snel binnen en is inmiddels gemonteerd.

Snelle en goede levering

Het bestelde Nemef slot dat in geen enkele bouwmarkt te koop was, werd binnen 24 uur geleverd. Top!

Mwa

Ging niet helemaal goed met het leveren

• Kwaliteit

Goede informatie en snel geleverd

Een slot van een binnendeur was kapot gegaan. Bij het plaatselijke doe-het-zelf zaak langs gegaan, maar die konden niet een vervangend slot leveren. Na zoeken op Internet kwam ik bij Mijnijzerwaren terecht. Op grond van de informatie op de site kon ik een slot vinden met precies dezelfde maten en afmetingen als het oude slot. Binnen een paar dagen geleverd en het paste perfect.

Goede service en bereikbaarheid

Mijn bestelling was niet volledig op voorraad. Medewerkster Denise heeft er alles aan gedaan om voor mij optijd mijn bestelling toch in huis te hebben. Het moest via een andere leverancier naar hun en door haar inzet is alles optijd geleverd. Ank je wel Denise.

Achteraf Pisitief.

Hierbij herzie ik mijn ervaring. Door een misverstand dacht ik niet te kunnen retourneren. Op initiatief van en na een klantvriendelndelijke mail van MijnIJzerwaren.nl alsnog mijn product terug gestuurd. Achteraf toch een dikke pluim.

• Kwaliteit

Goede communicatie. Vlotte en complete levering.

goede spullen

Snelle levering, en heel gemakkelijke retournering.

Geweldig.

Snel geleverd en het werkt goed.

Klotebedrijf

Beloven levering de volgende dag. Is de 2e keer dat ik daar wat bestel en meteen ook de laatste keer. Beloven levering de volgende dag maar zit nu al 3 dagen te wachten. Vorige bestelling duurde ook veel langer. Goede reviews zijn gedaan door vrienden ,bekenden,personeel of gekochte reviews.Wat een ***bedrijf!!!!!!!

• Kwaliteit N.v.t.

Professor van der Waalsstraat 9

1821 BT Alkmaar

Over Mijnijzerwaren

Mijnijzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, hang- en sluitwerk, machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. Mijnijzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.