bestelling werd netjes en vlot afgehandeld.
Groot assortiment, duidelijke webshop en goede levering. Levertijd was langer dan aangeven, omdat enkele items niet op voorraad waren. Dat zou een verbeterpunt voor de website zijn.
Ik kon makkelijk vinden wat nodig was in het uitgebreide assortiment. De prijzen zijn competitief en de service en levering zijn uitstekend.
Via duidelijke site naar overzichtelijk bestelsysteem. Snelle afhandeling en levering van de bestelde producten
Snel en optijd geleverd.
super tevreden, webshop met veel keuze en eerlijke prijzen met daar boven op super snel geleverd.
Vrijdags besteld, zaterdags geleverd. Top
Zelfs net voor weekend een snelle service en levering. 's avonds besteld en volgende middag al geleverd. ook navraag over installatie gelijk een reactie.
Snelle levering tegen een goede prijs
Tevreden over het product en de snelle levering. Ook een deel retour snel opgepakt en afgehandeld. Aanrader.
Nette prijs maar levertijd voor tegenwoordige tijd vrij lang...4 tot 10 werkdagen. Na 9 werkdagen wel netjes binnen gekregen!
Duidelijke beschrijving, goed product en een snelle levering
Snel bezorgd, op voorraad en prijstechnisch uitstekend.
Ik vond hier de brievenbus die ik zocht voor een betere prijs dan ergens anders, en had heb snel (veel sneller dan verwacht) in huis. Top!
Netjes snel geleverd! Dankjewel
Hele snelle en vakkundige support, makkelijk via whatsapp
zeer goed
Eenvoudig besteld en volgende dag bezorgd
Er was 1 deel van de bestelling niet mee geleverd, bij contact direct antwoord, zelf in de avond en vervolgens de volgende dag gewoon netjes geleverd.
Verre van de negatieve ervaring welke op Trustpilot geplaatst is mijn ervaring. Later in de namiddag besteld en rond het middaguur de dag er na geleverd, dus een dikke prima.
Prima afhandeling.
Bestellen ging vlot, levering was een paar dagen later bij mij, goed verpakt en in perfecte staat. Aanrader :-)
Het cirkelzaag blad dat ik kocht bleek alleen in naam een RVS zaag en bleek voor hout. In de webshop zou duidelijker beschreven moeten zijn voor welk doel het gereedschap is. Het zou ook fijn zijn dat daarop gefilterd/gezocht kan worden. Maar terugsturen ging met een paar klikken en de volgende dag werd het al afgehandeld.
Professor van der Waalsstraat 9
1821 BT Alkmaar
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
MijnIJzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, bouwbeslag, ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, deur- en raambeslag machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. MijnIJzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.