Snel geleverd en het werkt goed.
Beloven levering de volgende dag. Is de 2e keer dat ik daar wat bestel en meteen ook de laatste keer. Beloven levering de volgende dag maar zit nu al 3 dagen te wachten. Vorige bestelling duurde ook veel langer. Goede reviews zijn gedaan door vrienden ,bekenden,personeel of gekochte reviews.Wat een ***bedrijf!!!!!!!
Goedendag, Wat vervelend dat er dingen niet goed gegaan zijn bij uw bestelling. Helaas heeft u meer besteld dan onze voorraad was hierdoor moesten er nog artikelen worden besteld. Hopelijk kunnen we u in de toekomst beter van dienst zijn. Met vriendelijke groet Mijnijzerwaren
Duidelijke website met goede omschrijvingen en nette prijs, bovendien supersnel geleverd
Goeie website, snelle en adequate levering
Levering en achteraf betalen was prima geregeld
Het slot van een deur was na gepruts mijnerzijds kapot, dus had met spoed een nieuwe nodig. Via Mijnijzerwaren.nl kon ik snel de juiste maat kiezen, volgende dag in huis. Goed verpakt, top geregeld.
Eenvoudig te bestellen en goede kwaliteit
Positief, sneller aangekomen dan ik verwacht.
Le matériel reçu ne correspond pas à la commande.
Bonjour, Nous sommes désolés d'apprendre que votre commande ne correspond pas à vos attentes. Nous serions ravis de collaborer avec vous pour trouver une solution adaptée. Veuillez nous contacter à l'adresse [email protected]. Cordialement, l'équipe Mijnijzerwaren
Prima prijzen en snelle levering
Exact wat gezocht, voor een uitstekende prijs.
Ze denken met je mee oplossingsgericht
Goed geleverd
Product voldoet aan de verwachting en zeker niet duur! Prijs kwaliteit een dikke 10 plus. Netjes op tijd bezorgd ook.
Was snel geregeld en de volgende dag al in huis.
Snelle levering volgende werkdag. Behulpzaam bij vragen.
Goede en duidelijke site om te bestellen. Producten zijn prima. Zal er zeker weer bestellen.
Precies de tochtstrips die ik nodig had, deze gaan wel even mee
Artikel na bestelling volgende dag ontvangen. Helaas bleek ik het verkeerde artikel besteld te hebben. Maar geen probleem ik kreeg direct per email reactie en werd een oplossing aangeboden. Het artikel kon direct het retour verzonden worden. Bedankt voor de service !
Kwalitatief goede levering tegen een marktconforme prijs. Levering volgens afspraak.
Snel en goed geleverd. Makkelijke website.
Slot voor voorraadkast besteld van Nemef. Gelijk de volgende dag in huis en het product voldeed aan mijn wensen.
Professor van der Waalsstraat 9
1821 BT Alkmaar
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Mijnijzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, hang- en sluitwerk, machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. Mijnijzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.