Vlotte levering

Prima product, goede prijs.

• Kwaliteit

kopen betalen leveren zonder gedoe

Ik bestelde een brievenbus. Online een goede prijs vastgesteld. Meteen besteld en betaald en de dag erna lag ze op de stoep. Ondertussen perfect de mails met info ontvangen ( besteld, verwerkt, ingepakt, onderweg, geleverd...) Ze was goed ingepakt en onbeschadigd. Ze geven - zo blijkt- bij mijnijzewaren aandacht aan het goed verpakken indien nodig. De brievenbus zelf moet de test nog doorstaan (Allux LT150) Zonet was de post nat, maar of dat door de postbode of door de brievenbus komt moet ik nog effe bekijken. Overall zeer tevreden met mijn bestelervaringen bij mijnijzewaren

Sloten Lips

Top kwaliteit. Snelle bezorging

Te late levering

Op de site staat 1-2 werkdagen levertijd. Dit zou moeten worden aangepast dat iemand ook weet waar die aan toe is. De 6e werkdag (zaterdag) hebben wij de bestelling pas ontvangen. Helaas kwam dit voor ons dus te laat en hebben we onze metselaar moeten afzeggen. Verder geen problemen. Ze denken mee aan een oplossing, geven netjes op tijd antwoord en het product is ook goed! Dus je kan er zeker weten bestelling als je niet afhankelijk bent van de levertijd!

slecht

Als je iets wil bestellen zijn jullie er als de kippen bij, als je dan verkeerd advies krijgt en iets dus retour moet sturen kom je in een oerwoud terecht van links die niet werken en termijnen en worden emails niet meer beantwoord. Slechte manier van zaken doen, als dit niet naar behoren opgelost wordt was dit ook de gelijk de laatste keer dat wij hier iets besteld hebben. Hoogachtend L.J.Breure LeBreTech

• Kwaliteit

Prima geen op- of aanmerkingen.

Accurate service

Order kwam niet door vanwege een hack. Ondanks dat de site eruit lag werd ik toch goed geinformeerd en uiteindelijk werd mijn bestelling snel geleverd! Dank

• Kwaliteit

Snelle levering en afhandeling!

Snelle retour afhandeling, na eerst verkeerde maat product te hebben besteld en snel het juiste product te hebben ontvangen!

• Kwaliteit

Goed bedrijf, duidelijke site, uitstekende aftershave.

Goed bedrijf, snelle levering, duidelijke website. Prima bedrijf om zaken mee te doen. Ik ben al met een vervolgbestelling bezig.

• Kwaliteit

Snelle service en levering.

Goed verpakt en duidelijke website.

• Kwaliteit

Goed spul en snel geleverd

Plaatduimen besteld. Correct en snel geleverd,

• Kwaliteit

Prima kwaliteit, snel geleverd, milieuvriendelijke verpakking (!)

Op de website stond niet alleen een foto maar ook een schematische weergave met maten, erg handig. Bovendien bleek de constructie verstelbaar wat de montage ook erg vergemakkelijkte. Het is een product van uitstekende kwaliteit en werd snel geleverd!

prima advies via chatbox

Het slot van de garagedeur was kapot (FUHR 3 punt sluiting). Het cilinderslot kon vrij draaien maar na plaatsing in het slot niet meer. Na enig chatten is exact het slot van de garagedeur deur geïdentificeerd . Een nieuw exemplaar van het hoofdslot is mij toegestuurd binnen 2 werkdagen. Dat heb ik ingebouwd en daarmee kon de garagedeur weer worden afgesloten. Dus een prima ervaring.

• Kwaliteit

Levering is snel en pakket duidelijk te volgen

Alles gaat goed snel en geen poespas

• Kwaliteit

Precies wat ik er van had verwacht!

Duidelijke website + artikel omschrijvingen. Vandaag besteld, morgen geleverd.

Ze hadden het product

Met behulp van Google lens een onderdeel gevonden bij mijnijzerwaren op de site.

• Levering N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Afspraak netjes nagekomen

Makkelijk en snel

Reageren direct

• Kwaliteit

Alles vlot en naar wens verlopen! Top !

Alles vlot en naar wens verlopen! Top !

• Kwaliteit

Prima verlopen en ook snel bedankt

• Levering N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

goed, precies geleverd wat besteld is.

snelle levering en geen gedoe, artikel zoals omschreven.

• Kwaliteit

Goeie website, goed product gekocht en prompt geleverd. Zeer tevreden.

Goeie website, goed product gekocht en prompt geleverd. Zeer tevreden.

Snelle levering online bestelling

Fijne 1e ervaring met Mijnijzerwaren. Makkelijk online bestellen en snelle correcte levering. "Ouderwetse" drukknop voor toilet nodig en hier hadden ze deze, super handig!

Doet wat ze beloven

Professor van der Waalsstraat 9

1821 BT Alkmaar

Over Mijnijzerwaren

Mijnijzerwaren.nl is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en bouwmaterialen. Het uitgebreide assortiment omvat schroeven, bouten, hang- en sluitwerk, machines en accessoires, gericht op zowel professionals als doe-het-zelvers. Mijnijzerwaren.nl combineert kwaliteit en vakmanschap met gebruiksvriendelijke online bestelmogelijkheden, snelle levering en deskundig advies.