Snelle levering, en betaalbare produkten.
Snelle levering. Alles goed verlopen
Netjes en snel geholpen en het juiste slot aangeschaft
Heel tevreden over mijnijzerwaren.nl. Duidelijke webshop, goede prijzen en snelle levering. Ook de communicatie over de levering was goed. Kortom aanrader mocht u iets nodig hebben van ijzerwaren.nl
Prima kwaliteit en service
Overzichtelijke website en bijvulslang voor cv ketel is makkelijk te bestellen en werd goed op de hoogte gehouden wanneer de snelle levering plaats vond en kon direct aan de slag met bijvullen. Thx. Christian
snelle levering, maar het product leek al gebruikt te zijn, niet nieuw. Hier melding van gedaan en nu krijgen we én een nieuw exemplaar én mogen we het oude gratis houden! Het duurde wel even voordat ze reageerden maar daar hebben ze ook hun excuses voor aangeboden. Dus uiteindelijk iedereen blij!
Zeer behulpzaam en kundig advies. Reageren heel snel via de app. Niets anders dan lof.
Zeer vlotte afhandeling en verzending (in tegenstelling tot eerdere leveranciers)
Zending snel ontvangen, afwikkeling via mail uitstekend
Keurig geregeld top
ben nog netjes gebeld nav vraag bij bestelling, prima.
Goed geholpen, nette prijzen en snelle reactie bij vragen.
Besteld, de volgende dag in huis.
Snelle levering en ook nog goede persoonlijke communicatie over mijn voorkeur van tijdstip levering.
Product snel en voordelig geleverd.
Mijn eerste en tweede bestelling werden keurig devolgende dag geleverd, Ik ontving netjes een opdrachtbevestiging en een verzendbevestiging met track & trace gegevens. Bij de derde bestelling ontving ik netjes de opdrachtbevestiging en daarna niets meer ?? Het bestelde item bleek niet op voorraad, alleen dat hoorde ik pas toen ik telefonisch informeerde naar de levering. Dat moet beter !! Voor de rest niets dan lof !
Snelle levering en verwachte kwaliteit voor een goede prijs
Snelle levering.
Een product waarbij vooraf keurig was aangegeven dat het een langere levertijd had kon uiteindelijk niet geleverd worden. Toch is er via een andere leverancier voor gezorgd dat de gekochte producten alsnog geleverd zijn.
De plaat zit als gegoten. De isolatie hebben we bij moeten schaven maar dat is geen probleem. Luik is erg zwaar waardoor we nog even een goede oplossing moeten vinden om deze omhoog te krijgen met het kleine ringetje. Het luik was goed verpakt alleen bij de isolatielaag zat geen bescherming, alleen plastic. Dit is door transport beschadigt. Aangezien wij bij moesten snijden was dit voor ons geen probleem, dus ook geen melding gemaakt.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT