Snelle reactie en snelle levering,gewoon heel goed.
Goede shop, levert er snel en correct
DEGELIJK PRODUCT AAN GOEDE PRIJS. CORRECTE AFHANDELING
Snelle levering en top spullen
Bij een bestelling van meerdere onderdelen bleek 1 onderdeel een langere levertje te hebben. Hiervoor heb ik zelf moeten bellen waarna het direct opgelost met de rest direct te leveren. Hiervoor had men toch zelf kunnen mailen of bellen.
Ik word gek van leveranciers die ongevraagd spam blijven sturen na het doen van een bestelling. Dit is wederom zo'n leverancier met geen gevoel voor service
Beste Bob, Wat vervelend om te horen, er gaat een enkele mail nog van ons naar de klant. Wij proberen dit wel te beperken om het geen spam te laten worden. U kan altijd contact opnemen met de klantenservice. Als u ingeschreven staat voor de nieuwsbrief zal u die ook nog ontvangen. Mocht u vragen hebben horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
snel en correct
Voor 21:00 besteld, vier dagen later geleverd. Niet helemaal wat de website beloofd.
Snelle levering schappelijke prijs
Gevraagd advies is op de mail duidelijk en correct beantwoord. Producten zijn goed en functioneren naar behoren.
Duidelijke omschrijving, snelle levering!
Prima ervaring, op tijd geleverd en een goed product
Omdat het onderdeel niet leverbaar was hebben we er op moeten wachten, maar ze hebben ons zeer correct op de hoogte gehouden per mail
website klopt en leveren zoals toegezegd
goede prijs/kwaliteit, snel geleverd met goede communicatie
Mijn eerste en op dit moment enige bestelde product bij mijnijzerwaren.
Prima website en producten.
Prima deurbeslag. Goed en snel geleverd
Interessante prijzen, snelle levering en goed contact! Toen bleek dat er toch een artikel niet op voorraad was, werd ik meteen gebeld. Ik kon kiezen, wachten op nieuwe voorraad of geld terug. Ik koos het laatste en het bedrag stond snel op mijn rekening. De rest is keurig afgeleverd die week. Aanrader!
Duidelijke instructiefilmpjes zorgen dat ook een amateur als ik aan de slag kan.
top duidelijke site snelle afhandeling
Prima firma, vlotte zending
De titel zegt het al. Blij dat ik dit bedrijf ben tegengekomen op internet! Nog zoiets klantvriendelijks: de productpagina's vermelden het AANTAL stuks dat van een bepaald materiaal op voorraad is, zodat je als klant precies weet waar je aan toe bent. Nooit meer misgrijpen dus. Belangrijk detail! En niet te vergeten: doordeweeks voor 2100 uur besteld betekent doorgaans levering de volgende dag. Samenvatting: een bedrijf waar je écht iets aan hebt.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT