Webshops is overzichtelijk en de omschrijvingen zijn duidelijk. Het vinden van het juiste product lukt op eenvoudige wijze. Communicatie nadat je iets besteld hebt is keurig en ook de verzending is goed geregeld.
Op de telefoon werkt de app minder
Goede snelle levering en netjes verpakt
Ik had de verkeerde paumelle scharnieren gekocht. Contact via de chat. Bestel maar opnieuw, geld retour en de scharnieren kun je houden. DANKJEWEL!
vanwege incomplete levering nabestelling ontvangen en dat is zonder discussie met vriendelijke medewerkers besproken en snel opgelost.
Makkelijk besteld. Snel geleverd en product bevalt prima.
Mooi hang en sluitwerk,jammer dat de levertijd zolang is.
Snelle levering goede kwaliteit
Goede ervaring, de kwaliteit is goed. Één minder dingetje, had iets besteld, wat p de site stond. Maar achteraf niet leverbaar. De andere spullen netjes afgeleverd.
Veel producten. Waar ik naar op zoek was beschikbaar en snel in huis
snelle levering, goed verpakt
Het product was snel geleverd en voldeed aan de verwachtingen en omschrijving.
Tot tweemaal toe een foute levering gehad
Beste Bart, Helaas is er inderdaad door een fout in het systeem tweemaal een verkeerd artikel geleverd. We hebben het bedrag gecrediteerd naar u voor het ongemak! We hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Gewelidig
Juiste product. Optijd.
Product oké en snelle levering.
super snelle levering
Denken mee ook al ging het om een kleinigheid
Keurig afgeleverd ! Goed verpakt en een vriendelijk vervoersbedrijf wat het kwam bezorgen.
Snel besteld en de volgende dag in huis.
Bestelling is de volgende dag al geleverd, prijs was goed. Ik zal hier nog wel vaker bestellen.
Alles naar tevredenheid verzorgt.
Bestelde artikel binnen 2 dagen in huis... dikke prima !!!
Ondanks dat bij het bestellen vermeld werd dat de verzending maandag zou worden, had ik toch de andere dag al de bestelling binnen
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT