Uitstekend!
Product snel geleverd en naar verwachting
Zie hierboven
Behoorlijk wat langer moeten wachten op de levering en dat kan ook door de bezorgdiensten gekomen zijn maar zou voor jullie als bedrijf wel een aandachtspunt kunnen zijn daar klanten op hun spullen wachten en 5 dagen langer wachten lijkt me erg veel langer?
Zie bovenstaande zin.
De scharnieren waren goed
Prima ik bestel ef graag weer!
Alles correct geleverd en snel
Prima geregeld
Website is goed toegankelijk. En het product snel gevonden en snel geleverd.
Duidelijke website en snelle levering
Geen gedoe, wordt opnieuw geleverd!! Werkelijk klasse
Mijn ervaring goeie service en meteen antwoord ik raad het iedereen aan.
Ik was mijn huisnummer vergeten in te voeren en ze hebben het snel geregeld en op een vriendelijke manier, het product zelf was ook snel geleverd!
Goede site, snel geleverd, alleen waren de laspaumelles los in de doos gedaan: de messing ringetjes ( ook los) zaten er gelukkig nog in de doos maar deze hadden makkelijk kwijt kunnen raken.
mijn spullen zijn snel en conform bestelling geleverd, top!
bouten besteld en geleverd gekregen, niet echt snel maar dat was ook niet nodig. Verpakking prima.
NVT
Gewoon tevreden
website belooft bepaalde besteltermijn. maar dat kan dan toch niet. maar zeer accuraat vanuit het bedrijf opgepakt en meegedacht aan een oplossing. Superhulp!
Snelle levering en goede service
Duidelijk zichtbaar op website wat afmetingen waren, daardoor was het makkelijk om dezelfde raamsloten te kopen die we nu ook hebben.
Juiste en correcte levering. Het produkt is goed van kwaliteit
Fijn dat er filmpjes online staan van het product dat je wilt hebben
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT