X
Zijn zeer tevreden
Duidelijke site. Snelle service en het product is wat jij ervan verwacht.
Geleverd volgens de opgegeven levertijd.
Binnen 24 uur was, ondanks de drukte rondom de feestdagen en de Corona Lockdown onze bestelling onderweg naar ons toe. PostNL gooide een beetje roet in het eten door voor wat vertraging te zorgen maar daar viel op te anticiperen. Ondanks dat het artikel dat wij wilden hebben bijna nergens op voorraad was kon MijnIJzerwaren het toch direct leveren !!
binnen 2 dagen in huis prima.
Prima bestelling, snel geleverd en niet duur.
Als er thuis iets kapot gaat en je kunt het onderdeel op internet vinden, bestellen betalen en geleverd krijgen dan ben je toch tevreden?!
Helemaal geweldig , ondanks alle gekte buiten keurig op tijd bezorgd. Bestellen gaat ook heel makkelijk dus voor herhaling vatbaar
Nette prijzen. Zeer snelle levering. Toen een klein artikel per abuis niet was meegezonden werd dit per omgaande rechtgezet. Goede indruk van dit bedrijf.
netjes ingepakt en het was snel geleverd super bedankt!
Keurig telefonisch geholpen door medewerker om juiste keuze te maken. Besteld en andere dag was het er.
Gewoon goed
Goede en snelle service, overzichtelijke website en goede producten voor een prima prijs.
Heel fijne producten
Snelle retour en zending
Goede en duidelijke site. Goede prijs. Netjes verpakt. Snel geleverd.
Precies wat ik zocht en ondanks de drukte met leveringen door Corona mooi op tijd
Snel geleverd. Alleen klopte de maten van het 3 punts slot niet. Waardoor we de deur hebben moeten vermaken.
Netjes goed en snel
Het was een heel kleine bestelling. Prima afgehandeld en correct ontvangen.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT