Zie boven
duidelijk en snel in handelen, correct in communicatie naar de klant
Netjes op tijd het bestelde geleverd. En voor een mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Hier kunnen de bouwmarkten totaal niet tegen op.
Mooie site en duidelijk, wat je besteld krijg je ook geleverd.
Producten voldoen aan de verwachting en waren duidelijk beschreven op de website zo geen vervelende verassingen.
smidags besteld de volgen de dag al keurig geleverd en hoefde pas na drie dagen de nota te betalen
Gewoon goed
Prima kwaliteit en prima prijs. Zou fijn zijn als er een sjabloon bij zou zitten voor de boorgaten in de deur.
gewoon goed
Betrouwbaar bedrijf Goede prijzen Snelle levering
Heeft helaas wel 6 dagen geduurd voordat we het binnen hadden, maar dat was meer te wijten aan de coronadrukte bij de vervoerder.
ntv
De site waar ik vlug en goed de juiste onderdelen vond!
bestelling goed verlopen. gebruik van uw artikel weet ik nog niet.
Alles ging goed!
Ondanks de corona een snelle levering. Duidelijke omschrijving van de producten En niet geheel onbelangrijk, goede prijzen.
goede snelle levering en goed product.
Wij hadden al snel onze bestelling binnen. Alles was duidelijk en ze houden je goed op de hoogte.
Goed product en snelle levering.
Ik had mijn gereedschap super snel geleverd gekregen. Sterke en superhandige behangafsteker met reservemesjes besteld en kon meteen aan de slag.
De maat die ik had uitgezocht bleek niet te kloppen , de medewerker heeft een alternatief voor mij gezocht. Dat is service. Het ruilen en terugstorten gaat snel.
Het was eff wachten maar top een dag eerder dan verwacht toppy blij mee gr Jan
Beste Jan, Wat vervelend dat u langer heeft moeten wachten! We streven ernaar om alles zo snel mogelijk te leveren. Helaas zijn sommige artikelen niet altijd even makkelijk te verkrijgen door de huidige omstandigheden. Onze excuses voor het wachten en we hopen dat uw bestelling u toch bevalt! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Goede prijs voor goede producten, dit met een uitgebreide keuze.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT