Het was eff wachten maar top een dag eerder dan verwacht toppy blij mee gr Jan
Beste Jan, Wat vervelend dat u langer heeft moeten wachten! We streven ernaar om alles zo snel mogelijk te leveren. Helaas zijn sommige artikelen niet altijd even makkelijk te verkrijgen door de huidige omstandigheden. Onze excuses voor het wachten en we hopen dat uw bestelling u toch bevalt! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Goede prijs voor goede producten, dit met een uitgebreide keuze.
Levering wel later dan aangegeven. Komt waarschijnlijk door de kerstdrukte.
volgende dag al in huis. alles netjes in hanteerbare paketten. helaas niet een enorm uitgebreid assortiment dus ik moest wat aanpassingen maken aan mijn project. ik zou er wel weer bestellen als ik weer wat nodig ben
Snelle bezorging, goed product
Super snel en goed
geen opmerkingen , prima zo
Bestelling is, ondanks de drukte bij de pakketbezorgers, snel en correct uitgevoerd. Ik heb telefonisch contact gezocht omdat ik advies nodig had en ik ben goed geholpen. Heel tevreden!
Netjes geleverd. Prima op tijd. Goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces.
Ondanks de lockdown kan ik toch verder met mijn klus. Thnx
Mekkelijk be stelke op de site, vlotte levering en mooie kwaliteit spullen.
Goede kwaliteit, nette prijs, razendsnelle levering.
Op de site wordt het door mij bestelde slot omschreven als een Lipsslot. Dat heb ik besteld en betaald. Waarom sturen jullie dan een slot van het merk Assa Abloy? Ook al is Lips onderdeel van Assa Abloy daarmee is het nog niet hetzelfde produkt. Ik vindt dit onjuiste informatie op de website. Vertel gewoon eerlijk wat je te koop hebt.
Veste Adrie, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet onze bedoeling! Heeft u hier contact over gehad met de klantenservice? We helpen u graag met het achterhalen van het probleem. Onze excuses voor dit ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Bedankt voor de goede prijs kwaliteit
de deurdranger voldoet volgens beschrijving
Ik heb mooie handvaten gekregen voor een goede prijs !
De website geeft veel informatie waardoor kiezen makkelijk wordt. De levering is snel.
Betrouwbaar/snel en goed
Zou er zo weer bestellen
Snelle en correcte levering. En zeer goedkoop.
The order came a bit late probably due to post.nl however, the product is perfect and exactly what I expected thanks!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT