Het is een mooi product en kwalitatief goed ook, alleen de bijgeleverde boutjes waren te lang, ondanks de juiste dikte van de voordeur te geven doorgegeven. Daardoor de boutjes te ver ingedraaid m.a.g. lichte schade aan de voorkant van de brievenbus, boutjes afgezaagd en opnieuw gemonteerd.
Had een deellevering die uiteindelijk correct is geleverd
Bestelling werd ondanks de drukke feestdagen binnen 4 dagen geleverd! Bravo
Snel geleverd, goed product.
Vriendelijke en correcte klantenservice, prachtig product
Geleverd volgens afspraak en meegedacht bij langere levertijd
Speciaal voor 23:59 5-11-2020 besteld, want op voorraad, waardoor binnen 2 dagen geleverd. Na een week zelf moeten bellen waar de bestelling bleef! “oh sorry, item was toch niet op voorraad. Bestelling komt volgende week”. Pas op 28-11-2020 items afgeleverd, toen waren de bouwvakkers allang vertrokken. Verkeerde voorstelling van zaken en verwachtingen dus.
Beste Erik, Wat vervelend dat dit dan zo lang heeft geduurd. Ik ben bang dat er een fout was in het systeem waardoor deze misschien voorradig stond terwijl dit niet zo is. Helaas hebben wij uw bestelling inderdaad bij een leverancier vandaan halen en dat heeft inderdaad langer geduurd dan gehoopt. Onze excuses voor dit ongemak. We doen er alles aan om dit. soort situaties te voorkomen. Helaas is dit nog niet altijd het geval. We hopen dat u wel blij bent met de kwaliteit en dat we u in de toekomst beter en sneller van dienst kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Kwaliteit materiaal geleverd geleverd. Maar omdat niet alles op voorraad was heeft het ietsje langer geduurd voor het geleverd kon worden.
Makkelijk besteld, vlot geleverd, zelfs in deze drukke tijd.
Alles, maar zeker de informatie per email is uitstekend.
Voor het eerst hier iets besteld. Genoeg info op de site. Beslissen was niet moeilijk. Snelle levering. Erg tevreden.
Coorecte, zoals normaal hoort te zijn.
Perfect geregeld en snel geleverd.
nou heeft erg lang geduurd bestel ik nooit meer
Beste Raymond, U heeft helemaal gelijk met het feit dat het lang geduurd heeft. Zoals meerdere keren vermeld hadden de plaatgrendels enorme leveringsproblemen. Dit had helaas te maken met een overzeese fabrikant waar de leverancier mee samenwerkt. We probeerde iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Helaas kregen wij ook weinig informatie. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Binnen 2 dagen bestelling in huis, ondanks december drukte. Laagste prijs online voor mijn producten.
Duidelijke en overzichtelijke website. Heb snel kunnen vinden wat ik nodig had en het was binnen 1 dag binnen.
snel geleverd, goed verpakt, goede prijs. helemaal tevreden.
Goed product
Juiste beschrijving makkelijk bestellen en snel geleverd
Ging allemaal naar wens
Mooi op tijd en goede communicatie
In het weekend beslissen wij vaak wat wij willen aanschaffen. Voor een verbetering of aanpassing van de woning. Niet verwacht dat er dinsdag al de levering werd bezorgt. Alles klopt, niet vergeten of backorder. Gewoon professioneel dit bedrijf.....
Snel,niet duur en kwaliteit.
Het gekochte materiaal werkt geef mij voldoening, dank E.J.V.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT