Hallo, Mijnijzerwaren.nl is een zeer goede site met heel veel keuze. Het enige wat ik zou doen, is klanten op de hoogte houden als de levering langer gaat duren dan verwacht. Even een email sturen om klanten op de hoogte te houden.
ijzersterk
Dinsdag zou mijn bestelling in huis moeten zijn. Uiteindelijk is het vrijdag afgeleverd en ook pas na dinsdag verstuurd door het bedrijf, dus het lag niet aan PostNL
Beste Michael, We vinden het erg vervelend om te horen! Het door u bestelde artikel moet helaas uit een ander magazijn komen. Ik ben bang dat hierdoor een vertraging is ontstaan. Excuses voor het ongemak en we hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
maakt waar: voor 23.59 betstel, volgende dag in huis
Na het bestellen heb ik snel een track en trace code ontvangen. Pakket is tijdig bezorgd.
Ondanks de drukte en artikel niet geheel op voorraad, bestelling na drie dagen ontvangen. Prima service!
Het was ook niet zo heel erg maar ik werd niet op de hoogte gehouden van de vertraging.
Goed spul voor een goede prijs
Veelzijdige webshop. Redelijke prijs kwaliteit verhouding.
Mooi product en prijs technisch geweldig.
Internet gaf duidelijk aan wat ik hebben moest. Betaald en de volgende dag al bezorgd. Sneller kan het niet. Zit nu al weer gemonteerd.
Op tijd en precies wat ik nodig had
Telefonisch contact verliep goed. Meedenkend en informatief naar wens
Korrect artikel snel geleverd
De prijs is beduidend lager dan andere leveranciers, en de levertijd is nagenoeg het zelfde.
Hang en sluitwerk gekocht . Eerst even bij de Gamma gekeken maar de prijzen deden mij snel weer de winkel uitlopen. De site Mijn ijzerwaren gevonden en de artikelen gevonden die ik nodig had. Mooie kleine prijsjes in vergelijking met de bouwmarkten o.a de Gamma.
Gezegd wat ze doen en doen wat je gezegd hebt
Beste Frans, We vinden het erg vervelend. Helaas was het door u bestelde artikel tijdelijk uitverkocht. Onze excuses hiervoor. We hebben het artikel daardoor een paar dagen later pas kunnen versturen. We hopen dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
De ontvangen artikelen zijn van goede kwaliteit
Duidelijke site makkelijk en snel geleverd
Levering zoals verwacht
Snel en volgens afspraak
Aantal van geleverde product klopte niet maar na één telefoontje was dat snel gecorrigeerd!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT