Goeie website eenvoudig snel.
Stofzuigerzakken van Festool voor bouwstofzuiger, voordeligste prijs.
goede en ruime keuze. Aanklikken en bestellen, dag erna in huis
Mijn eerste bestelling is zeer goed en snel verwerkt en bezorgd, top dus ! Voor herhaling vatbaar.
De site is duidelijk en goed te navigeren.
goede prijzen, levering volgende dag
Snel geleverd top
Prima service en snelle levering, zoals ik dat gewend ben.
Na mijn eerste bestelling werd ik via whatsapp benaderd dat het bestelde niet op tijd leverbaar zou zijn, in overleg een oplossing gevonden, kortom een persoonlijke benadering. Goede spullen dus, voor een scherpe prijs, een aanrader!
Product is snel geleverd en was precies zoals ik het had besteld.
Netjes op tijd geleverd
Vlotte levering, de prijs was de voordeligste die ik heb kunnen vinden. Niks mis mee dus.
Ik heb hem terug gestuurd. En nu hoor ik niets meer, het is wel allemaal van tevoren betaald!
Beste Thea, Wat vervelend om te horen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Heeft u hierover wel contact over gehad met onze klantenservice? We kijken graag samen naar een passende oplossing. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Vraag per mail over toepasbaarheid werd direct en naar tevredenheid beantwoord. Artikel volgende dag geleverd, zoals beloofd.
Goed advies via chat
Op de site precies dat gereedschap gevonden wat ik nodig had. En het was ook precies dat!
Snelle levering netjes verpakt
Een echte aanrader!
Het gaat zoals je wenst
Makkelijk en snel mijn producten kunnen bestellen. Ideaal.
De geleverde sloten waren niet duur en snel geleverd.
gewoon goed
Producten die u aanbiedt zijn zeer duidelijk omschreven en snel bezorgd.
Heldere website, snelle levering.
's Avonds ijzerwaren besteld bij Mijnijzerwaren en 2 dagen later keurig verpakt ontvangen. Alles tegen een concurrerende prijs.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT