Goede adhandeling met duidelijke informatie over product en verzending!
Overzichtelijke website, vlotte bestelprocedure en uitstekende levering
Ook telefonisch, goed op mijn vragen een antwoord gegeven
zeer duidelijke site en met goede betaalbare prijzen en een snelle bezorging
goed zoals het hoort.
Mooi assortiment, goede prijs, snelle levering en prima service.
Zeer goed.
Goed assortiment, netjes verpakt en snel verzonden
Ik had via de chat een vraag gesteld over een messing brievenbus en deurknop. Er werd snel op gereageerd alleen kreeg ik antwoord op een vraag die ik niet gesteld had. Dus heb ik nogmaals mijn vraag gesteld en daarop kreeg ik ook weer snel antwoord. De levering was niet zoals op de site staat, voor drieën besteld morgen in huis, maar wel de dag dáárna. Ik vind Mijn IJzerwaren een plezierige winkel en beveel de zaak dus wel aan.
zal de volgende keer zeker weer bestellen want er is meestal genoeg voorraad. super service geleverd.
Ben blij dat ik een oud slotonderdeel nog kon vervangen, zonder breek- of vernieuwen van een deur.
De ervaring met dit bedrijf is dat de aflevering en de prijs van het artikel zeer gunstig is voor mijn hobby , ook de snelheid van levering is zeer snel Kort gezegd een prima bedrijf om artikelen te bestellen Afz i.boon
Bestelling > retour, bestelling > retour, bestelling. Alles zonder problemen verlopen en steeds netjes en snel het geld teruggestort gekregen.
Goede prijzen en snelle levering
Het artikel was precies zoals omschreven. Snelle levering in degelijke verpakking om schade te voorkomen.
Het bedrijf heeft een hele goeie service Bestelling snel en concreet ontvangen .volgende keer bestel ik er zo weer.
er was iets niet binnen (had ik gezien op de site) maar wou snel verder. Mike heeft me zelf een alternatief gezocht en opgestuurd. Past perfect ! zo kon ik makkelijk verder...TOP.
Heb een kluis gekocht, echter de uitleg om een code in te stellen (Tekeningen zijn voor mij niet doorheen te komen. Via fabriek. Ikea tekeningen zijn een makkie,) Kan dit bedrijf niks aan doen! Voor de duidelijkheid ;service en kluis zijn goed.
Goede prijs.
Er is niets aan op te merken, alles perfect.
Precies wat nodig is en snel
Ondanks een foutje bij de levering , daags erna de ontbrekende artikelen in huis
Zeer scherpe prijzen voor grote aantallen. En de levering was snel.
Bij een slot werden de verkeerde sleutels mee gestuurd. Na 1 telefoontje weer meteen een anders slot gestuurd en keer ik via de mail een terugstuur etiket voor retourneren van het verkeerde slot.
Positief
9 Professor van der Waalsstraat