De verpakking van dit klein product was in geen enkele verhouden.Veel te groot waardoor het niet meer in de brievenbus paste ondanks het vooraf wel was aangekondigd?
Zie boven.
Oké
Snelle levering en gekregen wat ik heb besteld na telefonisch contact
Op zoek naar speciaaltje goed en vlot geholpen
Helaas paste het product wat ik besteld had niet maar er blijkt nergens verkrijgbaar. ik kon het bestelde kosteloos terugsturen terwijl er ook bij het toesturen geen verzendkosten in rekening zijn gebracht.
Heel best
Goede betrouwbare site om te bestellen.
Super snel en betaalbaar
Snel gereageerd op vragen
Duidelijke beschrijving van het product
Snelle levering Goede producten Goede prijs kwaliteit verhouding.
Levering zoals afgesproken.
Goed product voor redelijke prijs
het produkt voldoet aan de door ons gestelde eisen. top
Zeer goede waslijn gaat erg lang mee
Ze doen wat ze beloven.
Zonder opgaaf van reden 1 week moeten wachten op bestelling. pas na 5 dagen antwoord op vragen.
Product besteld op basis van de webshop. Helaas een ander product geleverd gekregen. Bestelde product was, met het zelfde bestelnummer, veranderd door Gardena. Webshop had deze aanpassing niet doorgevoerd. Product geretourneerd omdat het elders bijna € 20,00 goedkoper is.
Beste, Wat vervelend om te horen dat het artikel niet overeen kwam. Heeft u hier contact over gehad met onze klantenservice? We hopen dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Goede website, makkelijk bestellen, snel geleverd.
Duidelijke site en snel geleverd
Prima product!
bij een vraag direct netjes antwoord via de mail en de juiste producten snel geleverd.
Tevreden
9 Professor van der Waalsstraat