Filter

Uitstekende service!!

Bestelde product was goed en snel geleverd.

fijn dat het de volgende dag werd geleverd

fijn dat het de volgende dag werd geleverd

Prima ervaring

Snel besteld en geleverd.

• Kwaliteit

Goed product en snelle levering

De brievenbus is zeker aan de prijs, maar ook zijn geld waard. Het was eventjes bijstellen op de juiste maat. Maar we merken gelijk het verschil met de kou in de gang. Zeker aan te raden.

• Kwaliteit

Vloerdeksel let wel ol dat je de frame bij besteld anders dubbele verzendkostren die ook hoog zijn.

Jammer dat je dubbel verzend koste moest betalen. Ik dacht dat alles compleet was. En de deksel en de frame. Ivm bijlage die er bij zat. Ook was het een duurdere om dat het op een pallet lag denk ik. Maar weet het niet zeker. Omdat het enkel de doos was die geleverd was. Oom het gewicht van de doos en de frame was ook niet zwaar. De vloerdeksel ziet er stevig uit. Ook de isolatie ziet er stevig uit. Levering verder is wel hoed geleverd. Ondanks dat ik op dat moment niet thuis was. Stond het op de afgesproken plek.

Prima !

Veelzijdig en goedkoop met snelle levering, wat wil je nog meer ?

• Kwaliteit

Goed geïnformeerd, volgende dag geleverd

Goed verpakt en vlot geleverd.

• Kwaliteit

Na problemen met het missen van de sleutels van de brievenbus nu zeer tevreden Snelle reactie en goed opgelost door het service team Bedankt

• Kwaliteit

Mooie prijs en snel geleverd

De zoektocht naar inox duimhengen heeft me naar jullie geleid. Ik was aangenaam verrast over het grote aanbod en de scheroe prijzen. Twee dagen later was het gerief al aangekomen in Belgie. Als ik nog iets nodig heb in de toekomst kijk ik zeker eerst op jullie website.

• Kwaliteit

Mijn schuifdeur ging kapot. nieuwe rollertjes s'avonds besteld, volgende dag in huis. helemaal top!

Snelle levering.

Zeer tevreden.

• Kwaliteit

Snelle levering, product paste perfect (vervangende slot)

Duidelijk product omschrijving, makkelijk bestellen, snelle levering. Oude slot mechanisme eruit (was versleten), nieuwe erin. Werkt perfect. Zeer tevreden over service en product (Lips Dag- en Nachtslot Klavier 2105/12U)

Alles zo als beloofd

Nette bezorging en goed advies

• Kwaliteit

Eerlijk en open, ook als het even tegen zit

Ik kende Mijnijzerwaren geheel niet, maar mijn eerste ervaring met hen is er een die ik hoog aansla. Eerlijk en open vertellen dat de toelevering van Cisa te wensen overlaat. Keurig op datum tweede afspraak levering nagekomen. Jammer dat ik nu geen aannemer maar pensionada ben met een technische hobby.

correcte bestelling en opvolging

correcte bestelling en opvolging

• Kwaliteit

Artikelen snel geleverd en goede prijs kwaliteitsverhouding. Jammer genoeg was 1 van de ankers (roosterrand) afgebroken, maar dit doet verder geen afbreuk aan de werking ervan. Volgende keer beter verpakken is mijn advies

• Kwaliteit

Mijn bestelling bleef te lang weg.

Na goed anderhalve week gewacht te hebben (zou normaal binnen 2 dagen worden geleverd) op mijn bestelling , stuurde ik een mail waarop direct door Mike werd geantwoord. Hij zou het nakijken en inderdaad binnen een uur kwam er een reactie: "Uw bestelling kan niet compleet geleverd worden. Wilt u toch het wél voorradige ontvangen en het resterende bedrag teruggestort krijgen óf liever het hele bedrag (en de bestelling annuleren ) ?" Ik koos voor de eerste optie en de volgende dag werd mijn bestelling geleverd en ook het resterende bedrag werd netjes teruggestort

• Levering N.v.t.
  • Kwaliteit

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit

Zeer tevreden over mijn bestelling, snelle levering, goede prijs en kwaliteitsverhouding. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen.

• Kwaliteit

website werkte niet, goed geholpen via de mail

Ik wilde graag via de website wat bestellen alleen deze werkte niet, na een mail gestuurd te hebben kreeg ik gelijk reactie dat ik door kon geven wat ik nodig had. Dit is super opgelost en een dag later had ik mijn spullen binnen.

Alles top

Alles prima in orde !

Is nu al kapot

Zeer slechts kwaliteit

Materialen geleverd volgens afspraak

Materialen als beschreven, duidelijke webshop

Pakket beschadigd aangekomen

Het kruipluik is beschadigd geleverd. Hoewel met zorg ingepakt toch niet lekker gegaan met het transport denk ik. Gelukkig moet ik em nog op maat maken. Maar de houtvezel oogt kwetsbaar. Ben benieuwd hoe die zich houdt op termijn met vocht er tegenaan.

vlotte bezorging

1e keer besteld en was erg vlot bezorgd