Snel geleverd en goed koop
Bestellen en leveren uitstekend via website en snel
Mijn bestelling geplaatst en snel ontvangen , keurig verpakt .
Zeer aan te bevelen, goedkoop En snelle leverin
Zie boven
Had twee producten bestel waarvan 1 werd geleverd. Bij reclamatie bleek dat het bestelling was maar levering was niet bekend. Die werd na enkele maanden pas geleverd (kon ook mijn geld terugkrijgen)
zie hierboven
Mooie en overzichtelijke website, telefonisch goed bereikbaar en een prima advies.
Heb een tweede bestelling gemaakt om dit HABO raam compleet te maken, na veel zoeken gevonden in uw webwinkel. De missende onderdelen kosten meer dan de raamsluiting zelf. Het is misleidend, en bovendien ZEER vervelend dat de onderdelen van HABO niet netjes bij elkaar staan op 1 pagina. aanbevelen niet echt, na corona ga ik toch liever naar Breur zodat ik geholpen word door een kundige balie medewerker
Beste Dirk, We zijn constant bezig met het verbeteren van de webshop. Bedankt voor de tip om het ook per merk te categoriseren. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Reageren goed op mijn vragen en ik krijg keurig wat ik heb besteld.
Goed assortiment en volgende dag al in huis.
Correcte levering van het materiaal die ik heb besteld.
Ik had 5 deursloten besteld. En kreeg er een, Na telefonisch contact werd dit een dag later weer opgelost.
iets langere levertijd maar telkens tijdig op de hoogte gehouden. dankuwel
Alles goed en netjes op tijd.kortom,geen aanmerkingen op bestelling of levering. Top bedrijf!!!
Snelle levering en de deurkruk is naar wens.
Een bestelling geplaatst, bestelling binnen gekregen, maar de helft ontbrak en geen pakbon. Na bellen met ijzerwaren bleek dat het in delen verstuurd werd. Dit was niet gecommuniceerd. Erg verwarrend dus.
Beste Nienke, Excuses voor eventuele verwarring. De track and trace geeft altijd aan dat dit bijvoorbeeld pakket 2 is van de 3. We begrijpen de verwarring en excuses daarvoor! We hopen u in de toekomst duidelijker van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Op zondag besteld en dinsdags had ik mijn artikel al in huis. Echt super snel
Prettige service en snelle reactie bij vragen, chat is zeker een prettige meerwaarde als contactmogelijkheid.
Snelle en nette levering.
gemakkelijk te bestellen en goede afhandeling!
Snelle levering en kwaliteit spul
Geleverd wat er besteld is, prima kwaliteit
Fijne klantenservice, stuurde direct de handleiding per e-mail, zodat ik goed kon beoordelen of dit het produkt was waar ik naar op zoek was. Na bestelling en betaling de volgende dag al geleverd. Mooi produkt ! Goede prijs-kwaliteit verhouding.
handige website snelle levering en producten voldoen aan mijn wensen
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT