dankzij een uitgebreid product aanbod kun ik vinden wat ik nodig had, product was zeer goed beschreven en de levering was traceerbaar en volgens afspraak. goede web winkel
Mijn bestelling bestond uit drie items die allen op voorraad waren volgens de website. Toen ik na de opgegeven verzend datum geen bericht had gekregen dat mijn bestelling verstuurd was, heb ik telefonisch contact opgenomen. Ik werd snel te woord gestaan en na overleg bleek er toch 1 item niet beschikbaar. De status zouden ze nagaan en hierover zou ik dezelfde dag nog geïnformeerd worden. Later kreeg ik inderdaad confirmatie dat er een 1 item niet op voorraad was en dit deze een aantal dagen later pas binnen zou komen. Afgesproken dat de overige bestelling wel direct verzonden zou worden, waarna ik deze de volgende dag al ontving! Na een aantal dagen toch maar weer even contact opgenomen omdat ook de nieuwe data niet gehaald werd. Ook nu weer zeer snel en vriendelijk contact de klantenservice, met een indicatie wanneer ik het laatste item zou ontvangen. Dit keer werd de bestelling op tijd afgeleverd waarbij ik ook goed geïnformeerd werd. Eindoordeel is dat ik hier in de toekomst weer zou bestellen. De prijs was gunstig, klantenservice erg vriendelijk en snel. Min puntjes vind ik wel dat in mij geval de voorraad informatie niet helemaal accuraat was en dat ik zelf contact moest opnemen over de vertraging en verstoring in de bestelling. Wanneer deze punten verbeterd kunnen worden voor de toekomst krijgt Mijnijzerwaren van mij een 10 als bedrijf, nu dus een dikke 9!
Meerdere malen items besteld hier , alle zonder problemen . Simpel , snel , betrouwbaar .
Vandaag besteld en gisteren in huis. Geweldig toch
Woensdagavond besteld. Productinformatie gaf aan ‘39 stuks op voorraad, voor 16:00 besteld vandaag verzonden.’ Ik ga er dus vanuit dat de bestelling uiterlijk vrijdag/zaterdag wordt geleverd. Uiteindelijk is het product pas maandag geleverd en stond mijn achterdeur zonder werkend slot open. Zorg dat je op je website de waarheid verteld betreft verzendtijd. Dit is één van de reden waarom ik bij jullie heb besteld en dit is niet nagekomen. Haal deze tekst dan beter weg uit de website
vlotte behandeling
Na bestelling geplaatst te hebben werd de bestelling vlot afgewikkeld
Snelle levering en prima product
Na 4keer contact Word het pakketje pas op ge stuurt dus mij zie je nooit meer terug
Beste Louis, We vinden het erg vervelend dat u bestellen bij mijnijzerwaren zo vervelend heeft ervaren. Ik wilde even voor u kijken, helaas zie ik maar een keer contact. We hebben de bestelling gelijk verzonden zodra deze compleet was. Onze excuses voor het lange wachten. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Prima en snel geleverd
Top.
De kwaliteit en prijsverhoging van het gekochte product is zeer goed. Een prettig en vriendelijk contact gehad over de levering.
vlotte verwerking van bestelling, snelle levering
Product als omschreven, duidelijke updates en vlot in huis.
Snelle levering, en zeer snelle en vriendelijke beantwoording op vraag via e mail.
Hadden de dag na onze bestelling ons pakje al ontvangen. Bij een vraag achteraf, via Whatsapp de perfecte ondersteuning gekregen. Een absolute aanrader! A+++++
Bestelling gedaan op 23/01/21 en levering op 25/02/21!! Een dikke maand later. Alle producten stonden op voorraad bij bestelling en ook tijdens de bestelling. 1 product was levering tussen 3 a 5 dagen. Meerdere malen contact gehad met de klantendienst, Melissa Annelie en Mike. Jammer, mooie producten
Beste Redgy, Ik heb het contact er even bij gepakt, onze excuses voor het ongemak! We hebben na veel contact met de leverancier een omweg gevonden en hebben hem met spoed via die weg besteld voor u. We zijn blij om te zien dat de kwaliteit wel naar wens was. We hopen u toch in de toekomst beter van dienst te zijn. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
1e keer wat besteld en prima geholpen..
ik werd snel geholpen en de zending was binnen enkele dagen binnen
Zie boven
Snelle levering. Duidelijke informatie. Ik bestel zeker weer.
Zeer vriendelijk en deskundig en zeer snelle levering, zouden nog veel bedrijven iets van kunnen leren
Snelle en goede afhandeling van de order
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT