Goede product omschrijving. Veel goedkoper dan elders in zgn outlet shops. Dus aanbevelingswaardig.
Uitstekende site geweldige service kan niet beter!!!
Duidelijke websitebezoek
Alleen maar aan te raden!
Breed assortiment, goede prijzen en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.
Ik was op zoek naar een specifiek item. Fijn dat je dat dan makkelijk kan vinden. Goede website, duidelijke omschrijving.
Goed geregeld en duidelijke site met goede omschrijving van de artikelen. Enige verwarring bij aflevering, niet alles zat erbij en ook geen bericht van latere levering maar na 1 contact was dat ook opgelost. Perfect geregeld dus.
Mijn bestelling werd vlot behandeld en geleverde product voldeed aan de verwachtingen
Goed product snelle levering
Product volgens verwachting.
Goed aanbod, eerlijke prijs, op tijd geleverd en waar voor je geld
Prima !
Bezorgen is slecht. Vorige week besteld en nog steeds niets ontvangen
Goede afwikkeling van mijn bestelling
Snel geleverd.
Prima kluis, snelle levering!
alles wat ze beloven kommen ze na
De bestelling was compleet geleverd, maar pik had op 24 - 2 besteld en na een mailtje werden op 2 - 3 de artikelen verza3 en opgestuurd. Dit vind ik aan de lare kant.
prettig snel en correct. goed overzicht over de levering
Overzichtelijke site om met het grootste gemak te bestellen wat je nodig hebt. Razendsnelle, deugdelijk verpakte bezorging. Tot een volgende keer!
Beslagjes en schroeven besteld voor het zetten van een schutting. Duidelijke website, snelle levering en goede producten. Kortom, ik kom hier zeker terug.
Professioneel , snel, klantgericht, zeer betrouwbaar , perfecte service. Keurige levering
Het ongemak van gesloten bouwmarkten vs het gemak bij jullie online bestellen en zo door te kunnen gaan met de klus.
top
9 Professor van der Waalsstraat