Krijgt geleverd wat je afspreekt en zijn goed bereikbaar
Het bestellen ging prima en de bezorging was snel.
Snel en volgens verwachting
De bestelling werd snel en goed geleverd. De prijs/kwaliteitverhouding was goed.
Op de website staat 24 uurs levering en tevens dat de Bezorger leveringsproblemen heeft. Maar de order wordt pas de volgende in order gezet en dan pas aangeboden aan de bezorger. Dat is toch een beetje jammer, voor de rest goede levering
Beste Benny, Dit artikel komt uit een ander magazijn en geeft aan voor 16:00 besteld volgende werkdag verzonden. Dit zijn wij nagekomen. We hopen dat u deze ook snel heeft mogen ontvangen van postnl. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Trage levering en bestelde beugels niet 90 graden. Matige kwaliteit van deze beugel. Email gestuurd maar geen reactie gehad
Beste Frank, Wat vervelend om te horen. Ik zie dat wij een reactie hebben gestuurd en om foto's hebben gevraagd. Wij willen dit namelijk even voor u nakijken om dit in de toekomst te voorkomen en om naar een passende oplossing te zoeken natuurlijk. We horen alsnog graag van u. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Prima geshopt
Snelle levering en goede goederen zoals verwacht. zeer snel antwoord op mijn e-mail. Ik ben blij.
Op tijd, prima kwaliteit en goede service
Iets besteld en de helft ontvangen. Melding gemaakt en binnen 2 dagen foutje hersteld.
Ik heb precies gekregen wat ik nodig had en besteld heb.
Het was vanaf de bestelling een goed lopende machine. Ga zo door
Ik heb natuurlijk niet veel ervaring met jullie maar de bestelling was er de volgende dag al..
goede producten, en snelle levering
goede duidelijke site,makkelijk te bestellen,zeer snelle levering,de plankendrager was een zwakke 2 delige constructie die steeds uit elkaar valt,zeker geen aanrader
goed en snel geleverd
Levertijd 'vandaag voor 15.00 uur besteld, is morgen in huis' wordt niet nagekomen. Product was op ruim op voorraad, maar wordt pas een week later verzonden. Late levering lag dus niet aan postbedrijf. Ik heb 2x moeten bellen om het te laten verzenden.
Beste Stephan, Wat vervelend om te horen. Ik zie inderdaad dat u wel iets langer heeft moeten wachten. Normaliter kunnen we deze de volgende werkdag gelijk verzenden. Helaas was eer een koppel fout in het systeem met onze voorraad en moest deze besteld worden. Onze excuses voor het ongemak! We hopen u in de toekomst sneller van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Duidelijke website, snelle levering van de goede producten
Makkelijke site, levering conform verwachting. En uiteindelijke product is naar tevredenheid.
Zie beoordeling.
Mijn ervaring zijn top goede prijzen en snelle levering gewoon super volgende keer weer
Snelle kevering tegen scherpe prijzen. Goede kwaliteit
Snel geleverd makkelijk besteld
9 Professor van der Waalsstraat