Levering zeer traag
Mooi spul en zeer goed geleverd
Communicatie over levering 100%, Levering 100% volgens afspraak, keurige verpakking. Scherpe prijs. 100% tevreden
Ben nog aan het wachten tot het geleverd wordt
Beste Hennie, Wij hebben deze de volgende werkdag gelijk verzonden! Onze excuses voor eventuele vertraging bij Postnl. Hopelijk heeft u deze inmiddels ontvangen! Mocht dit niet zo zijn kan u contact opnemen met ons! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Blijkbaar was mijn huisnummer niet bekend en krijg ik daar drie dagen later pas een mail over
Beste Andre, Helaas lopen wij hier pas tegen aan als deze klaar is voor verzending. In de bevestigingsmail ziet u ook alle gegevens die wij hebben ontvangen voor de bestelling. Wij hebben het huisnummer kunnen toevoegen toen u stuurde wat deze was. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Original recension
Zeer behulpzaam en ze doen wat ze zeggen.
Mooie webside voor allerhande zaken, makkelijke zoek en vind programma, goede prijzen.
Op vrijdagmiddag bestelling geplaatst ,op de site stond maandag geleverd .Tot mijn grote verbazing in de avond al een mail bestelling wordt zaterdag geleverd . Helemaal top ik heb een site waar ik zeker meer ga bestellen.
Snelle vlekkeloze levering
alles op tijd netjes verpakt
Zoals afgesproken
Mooi op tijd geleverd. Precies wat er besteld is.
Gemakkelijke bestelprocedure en zeer snelle levering.
Ik heb de bestelling heel snel gekregen. Ik ben tevreden met het produkt en de totale afhandeling. Chapeau
Eenvoudig zoeken en bestellen. Snelle levering
moeten bellen voor de levering was bij de toeleveringsbedrijf niet op voorraad dus moest ik wachten maar was wel eerder geleverd als was gezegd
Super snel bezorgd
Niets op aan te merken, ging goed.
Ik had iets besteld, 2 dagen later werd het al bezorgd. En het was iets breekbaars, maar het was heel zorgvuldig ingepakt. Ik ben heel tevreden.
heel snel en goed verzorgd
Tevreden
Blij
Heb op dinsdag 10.00 uur besteld en een dag later krijg ik pas een track and trace dat die verstuurd is. Tot op heden nog niks ontvangen.
Beste Robin, Ik heb de situatie even bekeken. Dit artikel moet uit een ander magazijn komen en geeft ook aan vandaag besteld volgende werkdag verzonden. Onze excuses voor eventuele verwarring! De track and trace geeft aan dat deze elk moment bezorgt kan worden en dat deze gewoon door de brievenbus past. Helaas hebben zij het erg druk en kan het wat langer duren. Mocht u nog vragen hebben kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
snel en accuraat geleverd en voldoet aan mijn wensen.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT