Prima firma, ruime keuze, kwaliteitsartikelen. Dat is toch zoals een webshop hoort te zijn.
alles goed verlopen, niets mis mee
Kwalitatief goed
Goede levering
Producten snel gevonden en snel geleverd
Levering liet op zich wachten. 1 week later als verwachte datum. Kwam door externe partij (Postnl). Goed opgepikt door mijnijzerwaren.
Beste Riny, Deze is de dag na de bestelling mee gegaan met Postnl. Heeft u deze inmiddels ontvangen? Het is helaas erg druk bij postnl en ze hebben helaas vertraging opgelopen de afgelopen dagen. Mocht u deze nog niet ontvangen hebben horen wij het graag. Onze excuses voor het wachten. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Original recension
Helaas nog niks mogen ontvangen. Wacht al een week op de bestelling. Wordt aangegeven dat deze verstuurd is maar niks ontvangen.
Prima koop ervaring.
Super geregeld en goed op de hoogte gehouden d.m.v. e-mails.
perfect
Haa
Netjes behandeld
De hoekverbindingen werden snel en correct geleverd. Bovendien is de eenheidsprijs een stuk lager dan in de bouwmarkt. Kortom, erg tevreden.
Netjes op tijd
Spullen besteld na twee weken maar eens gebeld waar ze bleven Waren ze niet op voorraad dus daarom nog niet binnen Was leuk geweest als ik een mail of belletje had gehad
Beste Charl, Wat vervelend om te horen! Helaas zijn er momenteel veel leveranciers die last hebben van leverproblemen. Ik ben bang dat door de drukte het niet goed is gelukt iedereen per direct te informeren en onze excuses daarvoor! We hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
goed en snel geleverd
Zoals eerder vermeld zeer positief
Goede levering
Gekregen wat ik bedoelde
Bestelling netjes en correct geleverd
Prima service. Bij ontvangst, bestelproces allemala prima verlopen geen problemen, snelle levering, bleek het blik niet goed dicht te zijn geweest en was er wat verf uit het blik gelekt. Niet veel, maar niet afgesloten blik, en wie weet voor hoelang, is nooit goed. Foto gestuurd en direct het aanbod gekregen de helft retour te krijgen. Gezien het feit dat het blik niet goed afgesloten was en ik niet het idee had dat dit slechts tijdens transport was gebeurd aangegeven liever een nieuw blik te ontvangen. Oude blik wilde ik graag terugsturen want wil niet overkomen als profiteur. Maar dat hoefde niet. Zo wordt het denk ik prima opgelost, en dat waardeer ik ten zeerste.
Goede producten en snelle levering
Ik heb een knopcilinder besteld. De levering was redelijk snel. Achteraf blijkt de cilinder nog met certificaat te zijn ook. Dit was een onverwachte meevaller
Ik had mijn bestelling op vrijdag op tijd binnen , echter misten er 2 items die ik nou net nodig was. dus een mailtje erover gestuurd en kreeg snel antwoord terug met de belofte dat ze de missende delen na zouden sturen. Ik had ook aangegeven dat ik het dat weekend nodig was , als het vrijdag direct op de post was gedaan had ik het van het weekend kunnen gebruiken. vandaag weer een mail gestuurd dat ik het niet heb ontvangen , en kreeg daarop het antwoord dat het nog onderweg was. echter kreeg ik einde van de middag een bevestiging van verzending (dus toen pas met de post mee) , en dat het dan morgen geleverd word. Het had de eerste keer goed kunnen zijn , en had ik verder gekund , ook de nagezonden items hadden er nog op tijd kunnen zijn maar helaas dus pas vandaag verstuurd. Het kan best eens gebeuren dat er iets mist , maar dan ga je toch direct actie ondernemen? Dit is voorlopig dus mijn laatste bestelling omdat de eerste indruk al niet best is.
Beste Michel, Wat vervelend om te horen, we hebben na contact inderdaad gelijk gezegd dat we het gaan naleveren, Helaas hebben wij niet alles op eigen voorraad liggen en lag dit artikel niet op locatie en moest dus uit een ander magazijn gehaald worden. Dat hebben wij gelijk geregeld. Helaas is dat niet gelukt voor het weekend en hebben wij deze gelijk verstuurd naar u toen wij deze bij ons hadden. Onze excuses voor het ongemak! We hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
2 x gebeld, antwoord het komt morgen, daarna zou het uitgezocht worden waarom er niet geleverd werd. Plots weer het antwoord , het komt morgen en toen kon het wel geleverd worden. Levering was correct maar communicatie zou beter kunnen.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT