Mijn bestelling werd uiteindelijk compleet geleverd, maar het bleef lang stil. Het duurde 11 dagen voordat mijn bestelling verstuurd werd. Terwijl alles op voorraad zou zijn?
Beste C, Helaas waren er wat leverproblemen met de bestelling. Wij leveren deze pas uit zodra hij compleet is. Wij hebben deze gelijk verstuurd zodra deze compleet bij ons was. Onze excuses voor de langere levertijd! We hopen u in de toekomst beter en sneller van dienst te zijn! We zijn blij om te zien dat de kwaliteit goed is. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Ten eerste is de levertijd niet zoals wordt omschreven op de site. Ik heb 6 dagen moeten wachten op mijn bestelling ipv de volgende dag voor 16:00 bezorgd.. Daarnaast is mijn Yale Home Safe niet hetzelfde als de foto met het scheidingspaneel ertussen. Contact opgenomen en dat liep ook niet soepel.. Dus zeker niet tevreden met deze service!
Beste Feline, Wat vervelend om te horen. Ik kan helaas geen contact terug vinden. We proberen iedereen altijd zo goed mogelijk te helpen. De artikelen die u besteld heeft hebben wij niet standaard op voorraad en hebben een levertijd van 4 werkdagen. Helaas door de drukte ontstaat er soms wat vertraging. Excuses daarvoor! We hebben deze verzonden zodra de bestelling compleet geleverd was. Kunt u anders nogmaals laten weten wat er niet klopte aan het artikel? Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Netjes geleverd wat besteld en alles bevestigd. Top
Mijn bestelling bestond uit twee artikelen en heb omdat er een artikel niet leverbaar was, duurde het totaal drie weken voordat ik mijn spullen binnen had
Beste Hans, Wat vervelend om te horen! Ik zie dat er inderdaad wat leverproblemen waren. We hebben geprobeerd alles zo goed mogelijk voor u op te lossen. Hopelijk heeft u nu alles ontvangen? We hopen het en anders horen we graag van u. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Documentatie op jullie website is top! Zonder al teveel technische kennis in een keer het juiste item besteld :-)
Duidelijke site, levering volgens afspraak. Goede prijs
Product zoals omschreven Snelle levering
Een mooi stevig RVS sleutelplaatje, was niet overal leverbaar, wel hier. Had in een kleinere verpakking gepast of stevige envelop! Ik ben tevreden.
Na telefonie’s contact goede uitleg zodat ik het goede slot kon bestellen en heel snel bezorgd.
Geen verder commentaar, was goed
Ik heb een goede ervaring Het verpakkingsmateriaal had wat meer gemogen de muurbeugels lagen best los schuivend door de doos Voor de rest een snelle levering en prijs kwaliteit verhouding prima
Prima en snel geleverd
Levering en afspraken prima. of ik nu het goede artikel besteld heb en wat de kwaliteit daarvan is, is een beetje de vraag, maar dat is de schuld van de winkel niet vind ik.
Duidelijke site en snelle verzending
Bestelling snel en netjes geleverd
gemakkelijk om te zoeken en gerief te vinden. Stipte, vlugge levering. Mogelijkheid om nadien via overschrijving te betalen.
Prettig, snel.
Duurde erg lang voordat ik de bestelling kreeg. Zelf maar contact opgenomen en ik zou dezelfde dag nog iets horen, maar dit was wederom niet het geval.
Hi Coen, Ik zie wel dat er een mail is verzonden. Heeft u de bestelling ontvangen? We horen graag van u. Onze excuses voor het ongemak! Het is momenteel nog steeds erg druk en we doen er alles aan om alles zo snel mogelijk uit te leveren. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
top!!
Eerst de helft geleverd, de rest te laat, goed materiaal, en uitstekend contact met de klant. Gemakkelijk door te chatten.
Mijn originele bestelling was fout. Plaatje op de site klopte niet. Maar met 1 mailtje naar de klantenservice was het opgelost. En levering beide keren binnen een dag. Complimenten voor de service en de snelheid!
Netjes verzorgd
9 Professor van der Waalsstraat