Op tijd volgens afspraak geleverd en goede kwaliteit. Volgens mij ook de goedkoopste.
Zeer vlotte afhandeling van bestelling. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader.
Mooi adres gevonden
Zeer behulpzaam en correct geleverd.
Bij de bestelling op marktplaats stond eerst voor 17.00 besteld morgen in huis. Door t e bestellen stond er 2 tot 3 dagen. Echt niet waar, na bellen was het er wel 2 dagen daarna. Ik werd niet in de wacht gezet zoals eerder vermeldt op deze site. Product is zeer goed alleen de bestelling klote als je er op rekent.
Beste Frans, Wat vervelend om te horen, henderson is een engelse leverancier en er waren inderdaad wat leverproblemen. We begrijpen helaas niet helemaal wat er wordt bedoelt met in de wacht gezet worden. We hopen dat we u in de toekomst sneller van dienst kunnen zijn. Ook zijn we blij om te horen dat het artikel in ieder geval bevalt! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
2 keer het verkeerde product gekregen
Beste Loyd, We konden helaas geen contact vinden met de klantenservice, kunt u ons vertellen wat er mis is gegaan? We helpen u graag en kunnen samen kijken naar een oplossing. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Super service
Materiaal werd snel geleverd. Prima kwaliteit
gisteren besteld en vandaag al in hus met de excacte levertijd venster van 2 uur.. goed en snel...
Duidelijke site en procedure. Top!
Nog nooit iets besteld bij mijnijzerwaren, maar zal zeker niet de laatste keer zijn. Goede service, snelle levering, keurig verpakt. Kortom een aanrader!
Makkelijk, snel duidelijke en goed
Aanvankelijk het verkeerde artikel besteld, keurig ondersteund bij het terug sturen. En het geld terug gestort. Vervolgens het juiste artikel besteld, ook weer tijdig geleverd. Helemaal tevreden.
Snelle levering. Geen fouten
Per email word je goed op de hoogte gehouden. Erg prettig als je weet waar je aan toe bent en hoe lang de levering exact gaat duren.
Ik heb voor het eerst wat besteld en heb het als zeer prettig ervaren. Ik bestel de volgende keer weer. Een aanrader.
Foto sturen van de schroef die je zoekt. Snel contact zelfs in het weekend.
De website werkt niet heel lekker, nadat je een product hebt bekeken en terug druk, begin je weer bovenaan de pagina... beetje omslachtig. Voor de rest prima. Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen, maar eerste indruk is goed.
Goed product geleverd wel wat lange levertijd maar dit was met een telefoontje snel opgelost volgende dag werd er geleverd.
Prima bedrijf en snelle levering, ben zeer tevreden.
Had er ongeluk de verkeerde spullen besteld. Gratis kunnen retourneren en snelle levering van de juiste spullen. Zeer tevreden.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT