Via de website van Mijnijzerwaren.nl een slijpschijf van Carat besteld voor de slijptol (flex). Mijnijzerwaren.nl was de goedkoopste. Besteld zonder account aan te maken. Prima terugkoppeling na bestelling. Relatief snel geleverd.
Overzichtelijke website. Reageren binnen 1 dag. Correcte en snelle levering.
Snel gevonden op de website. Product snel gevonden. Levering oké en track & trace goed en duidelijk. Eindelijk een winkel, die weet wat de consument nodig heeft.
Snel verpakt en verstuurd. Toppie
Ik woon in een wat ouder huis En ben blij dat jullie een passend slot verkopen Er moeten nog meer sloten vervangen worden en daarvoor kom ik graag bij jullie terug
Bestelling uitgevoerd volgens verwachting.
Goede ervaring met dit bedrijf war ik in de toekomst meer gebruik van zal maken tijdens de lockdown
Aan de verwachting voldaan.
Overzichtelijke website. Product snel gevonden. Eenvoudige bestel- en betaalmethode
Zie boven
Snelle service, kwaliteit producten!!!
Conform afspraak geleverd
Goede website en het product wat ik besteld had is zeker naar wens
alles verloopt vlekkeloos, goederen veilig verpakt, snel geleverd en even mooi en kwalitatief zoals op de site afgebeeld
Snelle levering en goede service!
Mijn eerste bestelling had een levertermijn van 4-6 werkdagen. Na 6 werkdagen nam ik zelf contact op via whatsapp, blijkt er nog eens 2 weken bovenop te komen. Ten eerste is jullie voorraad informatie dus niet correct, ten tweede zouden jullie proactief hierover kunnen communiceren en eventueel een alternatief aanbieden. Daarnaast had ik vrij genomen om de rails te gaan bevestigen; dat was dus voor niets.
goede kwaliteit van dit product
Alles netjes verpakt en de volgende dag al lekker vroeg geleverd.
Ben heel tevreden
Snel, goedkoop, kwaliteit
Mooi stabiel
Ruime assortiment, en goeie kwaliteit. Snelle verzending!!
Op tijd bezorgd
Snel te bestellen, helaas een lange levertijd door de huidige omstandigheden
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT