Materiaal prima verzending ging niet goed
Original recension
Mijn bestelling beschadigd ontvangen, reactie gedocumenteerd en opgestuurd, daarna 1x reactie gehad, geen antwoord op mijn laatste mail.
goede kwaliteit
Prompte levering en meedenken om tot uiteindelijke keuze te komen
Krijg wat ik besteld heb
het duurde wel 3 weken en ik had nog niets gehoord van mijn bestelling. Toen ben ik maar zelf gaan bellen. Op de vraag of ik nog een ding kon bijbestellen werd nee gezegd. moest een hele nieuwe bestelling doen.
Professioneel zeer behulpzaam personeel via de chat de driepuntssluiting aangevraagd en ik kreeg meteen de perfecte suggestie daarna was het bestellen en klaar!! Ik ben super blij helemaal perfect!!
Professioneel materiaal en goedkoper dan in de bouwmarkt
WAs heel gemakkelijk te vinden en de rest was geheel naar wens.
Goeie service
Netjes geregeld, was nog persoonlijk gebeld omdat post.nl de pakjes nog niet had opgegaald en dat het iets later zou worden.
De bezorging duurde erg lang. Over de verpakking het volgende: waarom werd het verpakt in een doos en dan nog in een enveloppe. De enveloppe was degelijk genoeg om er een adressering op te plakken. Dit was dubbel op!! Onnodig!!
Vanwege de drukte bjj Postnl en de bijbehorende vertragingen werden wij goed geinformeerd.
Oke
Goede en snelle levering
verzending mag veel vlotter
Iknhad een bestelling gedaan deze had wat vertraging ivm. De kerst vakantie.. maar ik werd helaas niet oo de hoogte gehouden van deze vertraging. Na uit eindelijk bijn 4 weken verder product wel goed ontvangen.
Bestelling voldoet aan mijn verwachtingen. Snelle bestelling en levering.
Erg positief. Het bestelde artikel voldoet zeker aan de verwachting en na het bestellen heb ik steeds een update ontvangen omtrent de voortgang. Erg tevreden!
op de site staat, bestel voor 17 uur en het pakketje gaat dezelfde dag mee. Ik bestel op woensdag 6-1 voor 17.00 uur Ik krijg een mailtje dat het pakketje op vrijdag verstuurd gaat worden. Dat blijkt dan zaterdag bij de post en als brievenbus post. Maandag bezorgd post nl geen brievenbus post. Ik heb het dus dinsdag . Bijna een week later. En toen had ik het niet meer nodig. En ze waren zeker niet de goedkoopste. Maar er stond op de site dat het dezelfde dag verstuurd zou worden. Dat was mijn keuze. Aan de uitgevoerde actie heb ik dus niet zoveel
Beste, Dit ging om artikelen die uit een ander magazijn moesten komen. Helaas hadden zij vertraging en zorgde ervoor dat wij helaas niet gelijk konden leveren. Zodra deze binnen was hadden wij deze gelijk verstuurd. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Snelle levering, product is zoals het omschreven is en ik mijn klus is geklaard!!
De service is prima
Mooi product, prima Prijs, snelle levering
Vriendelijke man en behulpzaam.
Nadat ik na een week een mailtje had gestuurd, waar blijft mijn bestelling, had ik de bestelling binnen twee dagen keurig verpakt geleverd gekregen.
Ik heb besteld en de volgende dag werd het geleverd. In deze COVID tijden is het erg fijn!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT