Tochtstrip’s besteld, deze werden keurig bezorgd op een panlat van 3 meter om doorbuigen of dubbelvouwen tegen te gaan.
Kreeg op tijd bericht dat de verzending door corona en Postnl iets was vertraagd. Is goed om er rekeing mee te houden.
Mooie overzichtelijke en duidelijke site. Kom er vast weer terug.
Perfecte levering en communicatie over de vertraging bij PostNL
Klik klik hebben happy klaar
Nemef Loopslot 55/T-50mm besteld echter Nemef Loopslot 55/T-60mm geleverd gekregen..
Beste Michiel, Ik zie dat u contact heeft opgenomen met de klantenservice, we gaan het intern nakijken en kijken naar een oplossing. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Alles correct verlopen
Prima service en snelle levering.
Alles is goed en netjes op tijd geleverd
Mooie stevige hangsloten. De levering duurde wat langer, maar dat is jullie vergeven in deze vreemde corona-tijd.
Goede afhandeling van de orde en perfecte levering
Er ontbrak iets in mijn bestelling, na een telefoontje en zonder problemen zeer snel een nalevering ontvangen.
Woensdag besteld met het idee dat het Donderdag binnen zou komen. Want dat wordt op de website vermeld. Pas dinsdag het ontvangen. Erg laat en immidels al ergens anders besteld
Beste Leander, Ik heb de bestelling even bekeken. De versterkingshoek ligt opvoorraad in ons distributiecentrum. Die leveren erg snel. Echter staat er bij het artikel vermeld, voor 17:00 besteld levertijd 1 a 2 werkdagen. Deze was helaas na 17:00 geplaatst. We hebben deze gelijk verzonden toen deze ontvangen was. Onze excuses voor eventuele verwarring. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Hoop dat er niets gestolen wordt.
Beste Johan, Wat vervelend om te horen, wij hebben deze 4-1-2021 verzonden. Helaas is postnl nog steeds bezig hun achterstand in te halen. Ik hoop dat u deze snel mag ontvangen. Mocht dit niet binnen nu en volgende week gebeuren kunnen wij een zaak aanmaken bij postnl om uw pakket te traceren. We hopen dat dit niet nodig zal zijn en u het pakketje snel mag ontvangen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Het vandaag voor 16:00 uur bestellen / morgen bezorgd werd niet gehaald (werd 5) Maar verder een makkelijke website en een vlotte afhandeling.
Gemakkelijke overzichtelijke website, betrouwbare levertijden, wordt goed op de hoogte gehouden (via email) over de status van de bestelling plus het verwachte lever moment. Zeker een aanrader.
correct en snel, goed contact
Vlotte correcte levering en dat in de drukke maand bij de jaarwisseling.
Makkelijk bestellen via de website. Telefonisch ook goed bereikbaar en vriendelijk geholpen
Op tijd en wat bested is geleverd.
Geen problemen gehad
Kwam hier terecht omdat de bouwmarkt dicht was, maar was uiteindelijk met verzendkosten nog aanzienlijk goedkoper uit. Dus ga hier zeker vaker bestellen.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT