vlotte en probleemloze bestelling en levering
Erg lang gekost voor levering
Precies wat ik zocht, gevonden op overzichtelijke website. Redelijk snelle levering ondanks lockdowndrukte. Rare foutmelding na betaling (ik zou iets vergeten zijn, winkelmand zou nog gevuld zijn). Is bekend bij het bedrijf. Prettig als daar iets aan wordt gedaan.
Ik had een ruime bestelling gedaan maar het bleek na een paar dagen dat van 1 setje bouten de levertijd niet duidelijk werd gemaakt van de leverancier naar Mijnijzerwaren. Na contact werd een alternatief aangedragen en dezelfde dag nog verstuurd. Goede service!
Nu we door de overheid niet meer een bouwmarkt mogen inlopen is dit een grandioos alternatief en misschien nog wel makkelijker.
Ik zou gisteren mijn levering ontvangen, deze is niet geweest, wanneer ik op de track and trace code klik staat er; "something went wrong". Dus ik heb niks ontvangen en ook geen zicht op of dat wel of niet gaat gebeuren!
Beste Christine, Ik heb u gemaild met een werkende track and trace. Helaas is postnl nog bezig met de achterstand inhalen die zij door de drukte hebben opgelopen. We hopen dat het pakketje spoedig bij u binnen komt. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Het pakket was er snel en de cilinders en sloten zagen er goed uit
Goede ervaring; goede kwaliteit tegen goede prijs; aan te bevelen als leverancier
snelle levering, uitstekend verpakt, alles verwerkt!
Kon vrij eenvoudig product vinden op site voor een goede prijs. Ben dus tevreden.
Niet goed. Verzending naar fout adres. OOk op dit adres geen levering.
Beste Jan, Ik heb de situatie even bekeken, helaas is het erg druk bij postnl en bij ons. We hebben een zaak gestart bij de vervoerder en wachten op respons. We hopen dat er snel wat uit komt. Als dat niet het geval is gaan we het uit garantie nogmaals opsturen zoals vermeld in de verzonden emails. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
nvt
Had 'n oud insteekslot dat vervangen moest worden. Middels e-mail de maten opgegeven en telefonische info gekregen! Men wordt via track en trace volledig op de hoogte gehouden.
Hoewel het product niet paste heb ik de bestelling geretourneerd. Alleen kon ik het retourlabel niet zelf uitprinten omdat de printer het niet goed deed. Maar de printer van mijn broer kon het wel. Misschien kan er al een retourlabel woren meegezonden bij een bestelling, zodat het retourneren nog makkelijker gaat.
Ik bleek een foutje te hebben gemaakt in de bestelling. Vervolgens snel en goed contact. Mijnijzerwaren dacht goed mee en zorgde er bijvoorbeeld voor dat ik snel de linkjes naar het juiste product kreeg en dat bij bezorging van de nieuwe, correcte bestelling, de oude bestelling direct mee kon worden gegeven. Erg handig!
Wij hebben deurbeslag bij Mijnijzerwaren.nl gekocht. Tijdens het aankoopproces hebben zij goed meegedacht bij de vragen die wij hadden. Een van de producten was niet goed en zij hebben proactief meegewerkt aan een oplossing.
Srvice minded .. daar hou ik van
Gebruiksvriendelijke site. Leveren snel. Goede service. Product zoals verwacht.
Kwalitatief spul voor een prima prijs. Wij hadden nog een deurklink nodig voor onze kastenwand. Wij hebben wij mijnijzerwaren een deurklink gevonden met industriële uitstraling met reliëf.
Ik kon wat ik nodig had snel vinden op de site en de bestelling werd snel geleverd.
razend snelle service in vervanging top
Zoals boven beschreven.
Je verwacht het niet bij ijzerwaren. Houtlijm tegen een goede prijs met ook nog eens normale verzendkosten!!!
Top, zoals je hoopt
9 Professor van der Waalsstraat