Goed bereikbaar, goede spullen; meestal goedkoper dan elders.
idem
Klein manco was dat de bezorging niet helemaal klopte, maar gezien de zeer drukke periode voor de bezorgers ook wel begrijpelijk.
Goede site Vlotte service Ondanks Corona toch snelle levering
bestelling geplaatst en betaald maar daarna niets meer. Ik snap dat het in deze tijd drukker is dan normaal maar je hoort niets......
Beste J, Ik zie dat de bestelling de dag na de bestelling af is gegeven bij de vervoerder. Helaas is het inderdaad veel drukker in deze periode. U heeft als het goed is wel de track and trace ontvangen. Onze excuses voor het ongemak, het zijn helaas gekke tijden. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Prima product, snel geleverd!
Snel geleverd en goed verpakt
bestelling geplaatst, levering helemaal prima artikelen helemaal prima
Fijn
Alles netjes en op tijd geleverd
Het assortiment is enorm. Over het algemeen een duidelijke webshop alleen (misschien dat ik de logica niet zie) is de menu structuur om spullen te vinden soms lastig te vinden. Bv deurbeslagen. De lage score is te wijten aan de trage levering. Er is nu 1 week voorbij en mijn bestelling is nog steeds niet verzonden. En dat terwijl alles op voorraad was. De vorige bestelling duurde lang vanwege PostNL maar nu ligt het aan het magazijn bij mijnijzerwaren.nl. De chat service reageert lekker snel.
Beste Paul, We vinden het erg vervelend om te horen dat de levering nog steeds niet verzonden was. Ik zie dat er inderdaad contact is geweest met de klantenservice, helaas wachten wij nog steeds op een artikel van de leverancier. Deze stond inderdaad voorradig, helaas door drukte verwachten wij nog een nalevering en daar moeten wij dus nog op wachten. Zodra deze bestelling compleet is wordt hij uiteraard gelijk verzonden. Excuses voor het ongemak. Wij hopen u in de toekomst sneller van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Gewoon goed.
Kwaliteit spullen
Nieuw driepuntsslot nodig, oude defect. Besteld bij Mijnijzerwaren en de volgende dag al geleverd, dat was snel in de Kerstperiode.
Duidelijke communicatie over de levering. De info over het product kan uitgebreider.
Goed geholpen via de chat en zo het juiste slot kunnen bestellen. Fijn om te merken dat je met experts spreekt wanneer je contact zoekt!
Perfect geholpen en nadat ik een deel wilde retouneren perfecte service ontvangen.
Snel geleverd en volop keus!
Ondanks grote drukte eind van het jaar waren ze erg bereidwillig om de artikelen zo snel mogelijk afgeleverd te krijgen. Beetje jammer dat de track-en-trace code niet bleek te werken
goed, snel en juiste artikel
Het lijkt een amateuristische bestel pagina. De bevestiging duurde zo'n 2-3 dagen en de verzending was erg traag.
Beste Johannes, Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent over onze webshop. Ik heb uw bestelling er even bij gezocht en uw deurdranger is een artikel wat wij niet standaard op voorraad hebben. Na uw bestelling hebben wij deze gelijk besteld bij assa abloy, Er staat een levertijd van twee tot vier werkdagen bij het artikel op onze webshop vermeld. Zodra wij deze binnen hadden is uw bestelling verzonden en mee gegeven aan postnl. Helaas zoals u misschien wel weet heeft postnl het extreem druk door de huidige omstandigheden en daar bovenop nog de feestdagen. Het komt dus inderdaad wel eens voor dat u iets langer moet wachten. Dit vinden wij natuurlijk erg vervelend. Excuses voor de langere levertijd! We hopen dat u wel blij bent met uw bestelling en dat we u in de toekomst sneller van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT