Prima geholpen en goeie service
correcte levering, snelle bestelling
Als ik schanieren koop verwacht ik dat de scharnieren ook gemonteerd kunnen worden. Echter bij de type Blum scharnieren kan ik alleen monteren in de deur. Maar hoe het vast moet in de kast gaat niet. Dan mis ik het onderdeel wat daarvoor nodig is. Iets wat ik raar vindt want zo kan ik er niets mee. Mijn bestelling was NR 143322. Er staat ook niet-vermelde dat dan onderdeel apart besteld moet worden. Dus bij deze dan ook het verzoek om dat onderdeel als nog op te sturen. Met vriendelijke groet, Ruud Krijt.
De levering is zoals ik had besloten dat mijn winkelwagentje moest zijn. Dat samen met de snelle levertijd (ook nu in coronatijd in December) Super. Tevreden. Aanrader.
Bestellen, betalen, mail, leveren. Snel goed.
Goede omschrijving ook bij het product
kleine onderdelen en lange onderdelen worden apart verzonden. Leuk was het om bij aankomst van de 1e zending een geschreven uitleg te krijgen over de vervolg levering!
Mijn bestelling kwam snel aan en zelfs met de drukte bij PostNL van december. Een drietal kapstokhaken waren beschadigd. Aneli van de klantenservice heeft meteen contact opgenomen met de leverancier en heb rechtstreeks vanuit hen nieuwe gekregen. Ook deze waren zeer snel geleverd met zelfs een kerst tussendoor. Dankjewel !
Snelle verzending en goed verpakt
duidelijke site om onderdelen te bestellen. Levering Keurig op tijd.
Bestelling geplaatst op maandag, levertijd 3 tot 5 werkdagen. Kapot slot in mijn schuurdeur wat vervangen MOET worden, de inhoud van mijn werkplaats is te duur. Na 4 dagen een dankjewel voor de bestelling per mail............. (levertijd??) Na 9 werkdagen valt het slot eindelijk in de bus..... Jammer.
Beste, Wat vervelend om te horen dat u zo lang heeft meoten wachten. Helaas hadden wij inderdaad wat leverproblemen bij uw bestelling. Het is een artikel die wij niet standaard op voorraad hebben en duurde het iets langer voor wij uw bestelling konden versturen. Ook heeft de vervoerder door de omstandigheden helaas wel eens vertraging. We vinden dit erg vervelend maar dit is helaas overmacht. We hopen dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn en we zijn blij om te lezen dat u wel blij bent met de kwaliteit. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Snelle levering en super prijs kwaliteit verhouding.
Top.
Producten zijn zoals foto's/omschrijving. Snelle levering en fijne service!
Mooie webshop. Snelle levering
Snel geleverd, product zoals op website. Geen klachten.
Gewoon nette verzending, snel en compleet. Zo hoort het!
Snel geleverd en goede prijs / kwaliteit
Ik heb een goede ervaring met Mijnijzerwaren.
Duidelijke site kwaliteit 10
Goede snelle levering!
Betrouwbaar en groot assortiment!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT