Goede kwaliteit, nette prijs, razendsnelle levering.
Op de site wordt het door mij bestelde slot omschreven als een Lipsslot. Dat heb ik besteld en betaald. Waarom sturen jullie dan een slot van het merk Assa Abloy? Ook al is Lips onderdeel van Assa Abloy daarmee is het nog niet hetzelfde produkt. Ik vindt dit onjuiste informatie op de website. Vertel gewoon eerlijk wat je te koop hebt.
Veste Adrie, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet onze bedoeling! Heeft u hier contact over gehad met de klantenservice? We helpen u graag met het achterhalen van het probleem. Onze excuses voor dit ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Bedankt voor de goede prijs kwaliteit
de deurdranger voldoet volgens beschrijving
Ik heb mooie handvaten gekregen voor een goede prijs !
De website geeft veel informatie waardoor kiezen makkelijk wordt. De levering is snel.
Betrouwbaar/snel en goed
Zou er zo weer bestellen
Snelle en correcte levering. En zeer goedkoop.
The order came a bit late probably due to post.nl however, the product is perfect and exactly what I expected thanks!
De levering duurde alleen veel langer.. De beloofde 6 dagen. Het werd in totaal 12 dagen. En ik moest er zelf achteraan bellen om te vragen waarom mijn gekochte kluis nog niet geleverd was.
Ik heb helaas het verkeerde artikel besteld maar kon dit eenvoudig terugsturen en werd mijn geld teruggegeven.
Goede levering, prima materiaal. Toekomstige bestellingen gaan hier ook plaats vinden.
Goeie kwaliteit en snelle service en betrouwbaar echt een aanrader
het bleek dat 1 product niet op voorraad was, pas na 3 mails was dit duidelijk
Scharnieren besteld voor goede prijs en snelle levering
pluim
heel goed
Uk ben tevreden over de manier van online bestellen. De levering was gevoelsmatig wat laat, maar dat was voor mij geen probleem.
fijn
Found the exact size of lock which i couldnt find elsewhere
Voldoet aan de verwachting.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT