4 maanden moeten wachten op mijn product. Compensatie of iets? Nee. Echt heel erg onproffesioneel.
Beste Joelle, We vinden het erg vervelend om dit te horen! Het is natuurlijk nooit de bedoeling om iemand niet goed genoeg te helpen. Het is een lastige situatie met een van de leveranciers waarvan u artikelen had besteld. Hier is toen ter tijd gelijk over geïnformeerd. De leverancier heeft namelijk te maken met een overzeese fabrikant en die hadden problemen met het uitleveren van artikelen door de omstandigheden. Het enige wat wij helaas in deze situatie kunnen doen is informeren. Onze excuses voor het ongemak, we hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
.Snelle levering
Prima product en snelle levering
op tijd geleverd
Product omschrijving op de website is volledig en duidelijk. Bestellen en afleveren binnen gestelde tijd en producten waren goed verpakt.
Mijnijzerwaren was bij mij totaal onbekend, maar ik had iets nodig wat niet overal verkrijgbaar is. Dus kwam ik bij dit bedrijf uit. Heb er mijn bestelling gedaan en binnen de beloofde termijn werd de bestelling goed verpakt afgeleverd. Prima shop wat mij betreft. Niet meer onbekend en daarom voeg ik deze toe aan mijn lijst van vertrouwde webshops.
goed en goed koop
Super snel geleverd voor de beste prijs
goed bedrijf, handelen zoals het hoort.
Het is een mooi product en kwalitatief goed ook, alleen de bijgeleverde boutjes waren te lang, ondanks de juiste dikte van de voordeur te geven doorgegeven. Daardoor de boutjes te ver ingedraaid m.a.g. lichte schade aan de voorkant van de brievenbus, boutjes afgezaagd en opnieuw gemonteerd.
Had een deellevering die uiteindelijk correct is geleverd
Bestelling werd ondanks de drukke feestdagen binnen 4 dagen geleverd! Bravo
Snel geleverd, goed product.
Vriendelijke en correcte klantenservice, prachtig product
Geleverd volgens afspraak en meegedacht bij langere levertijd
Speciaal voor 23:59 5-11-2020 besteld, want op voorraad, waardoor binnen 2 dagen geleverd. Na een week zelf moeten bellen waar de bestelling bleef! “oh sorry, item was toch niet op voorraad. Bestelling komt volgende week”. Pas op 28-11-2020 items afgeleverd, toen waren de bouwvakkers allang vertrokken. Verkeerde voorstelling van zaken en verwachtingen dus.
Beste Erik, Wat vervelend dat dit dan zo lang heeft geduurd. Ik ben bang dat er een fout was in het systeem waardoor deze misschien voorradig stond terwijl dit niet zo is. Helaas hebben wij uw bestelling inderdaad bij een leverancier vandaan halen en dat heeft inderdaad langer geduurd dan gehoopt. Onze excuses voor dit ongemak. We doen er alles aan om dit. soort situaties te voorkomen. Helaas is dit nog niet altijd het geval. We hopen dat u wel blij bent met de kwaliteit en dat we u in de toekomst beter en sneller van dienst kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Kwaliteit materiaal geleverd geleverd. Maar omdat niet alles op voorraad was heeft het ietsje langer geduurd voor het geleverd kon worden.
Makkelijk besteld, vlot geleverd, zelfs in deze drukke tijd.
Alles, maar zeker de informatie per email is uitstekend.
Voor het eerst hier iets besteld. Genoeg info op de site. Beslissen was niet moeilijk. Snelle levering. Erg tevreden.
Coorecte, zoals normaal hoort te zijn.
Perfect geregeld en snel geleverd.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT