Ik had een foto gestuurd van een product dat ik zocht. Er werd goed meegedacht en ik kreeg uitgebreid advies per e-mail (zoals je in een winkel persoonlijk zou krijgen), zodat ik met een gerust hart het goede product kon kopen. En de volgende dag werd het door een heel aardige chauffeur thuis afgeleverd.
snelle levering, beste prijs
Duidelijke website, goed bereikbaar en behulpzaam. Komen afspraken na.
Prima levering. Technische specs en aanvullende uitleg voor gebruik product kan iets uitgebreider. Wel heel snelle levering!
Goede kwaliteit verlengsnoer , keurig verpakt .
I.v.m. de drukte bij de bezorgdienst zou mijn bestelling niet de eerstvolgende dag kunnen worden bezorgd, zo werd ik vooraf gewaarschuwd. Maar uiteindelijk was dat wél het geval. I was happy.
Snelle en goede service
De levering was zoals aangegeven de volgende dag. De geleverde materialen zijn van goede kwaliteit.
Bestelling bleek na bestelling niet voorradig. Werd keurig geïnformeerd en later bleek bestelling toch nog na 3 dagen geleverd
Ik vind mijn ijzerwaren een hele goede online winkel. Kwalitatief goede producten en daarbij ook nog de service van een gewone winkel.
Nou fijn geholpen kunnen zelf moeilijk bestellen via mail dus gewely
Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en levering
De levering was supersnel en communicatie rondom bestelling en levering kon niet beter.
Prima snelle levering. Goede prijs en goed product!
uitstekend
Bestelling geplaats, Snelle Service! In mijn bestelling zat een verkeerde product, de juiste werd direct nagezonden! Goede Service!
Snelle levering, en goede kwaliteit
snel en compleet
Verder niets meer aan toe te voegen, vrijdag avond besteld, maandag meteen verzonden, niets op aan te merken.
gewoon goed
Duidelijke website en keurig en snel geleverd
Mijn ervaring is dat ze zeer betrouwbaar zijn. Ze reageerden omiddelijk toen ik ze mailden over een bestelling waar ik vragen over had. Vriendelijk en ik werd ontzettend goed geholpen. Dank daarvoor.
Overzichtelijke site en snelle en correcte levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT