Als je reclame maakt met 3 a4 dagen levertijd, en je kunt niet leveren maak dat dan bekend met een berichtje, maar laat de klant niet in het ongewisse. En laat de klant ge 13 dagen wachten, naar 2x bellen pas antwoord.
Beste, We vinden het erg vervelend dat u zolang heeft moeten wachten op uw bestelling. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zie dat u inderdaad meerdere keren mail contact met ons heeft gehad. Helaas hebben wij telkens andere levertijden door gekregen en ook verkeerde artikelen geleverd gekregen. Daardoor duurde het inderdaad heel erg lang. Onze excuses hiervoor! We hopen dat u wel blij bent met de kwaliteit. Ook hopen we u in de toekomst beter en vooral sneller van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Heb echter een verkeerde keuze gemaakt is niet altijd evident via Internet
gekocht in Nederland, snelle levering en goedkoop. Beter kan dus niet.
Snel en goed geleverd, veel keuze mogelijkheden.
Misschien elders enkele centen goedkoper maar de snelle en correcte afhandeling compenseert dit ruimschoots.
De bestelling, de levering en de berichtgeving zijn vlekkeloos verlopen. De bezorging kwam iets later dan verwacht (vrijdag besteld, maandag geleverd) maar dat kwam ongetwijfeld door de Black Friday drukte. Ik ben zeer tevreden.
s,middags besteld,de volgende dag geleverd
Prima spullen, prima prijzen alleen de bezorging vond ik slecht door post.nl. Er stond dat de bezorging alleen plaats mocht vinden bij de geadresseerde maar het pakket werd gewoon bij anderen afgegeven omdat ik op dat moment niet thuis was. Ik had aangegeven dat ik de levering 's avonds wilde ontvangen maar het pakket werd doodleuk 's middags al bezorgd.
bestellen is simpel meerdere malen besteld, altijd op tijd goed verpakt
Mijn ervaring. Met mijnijzerwaren is geweldig snele service goede producten het is gewoon geweldig
perfect
Gewoon goed
Vrijdag voor 16:00 besteld en zaterdag om 14:00 geleverd. Klinkt simpel maar dat is het niet altijd. Volgende keer hier zeker weer bestellen.
besteld betaald opgehaald
Aanschaf via website simpel, levering volgens afspraak, aangeschaft product lijkt prima.
TOP !!
Makkelijke bestelling. Vlotte levering
Snelle levering, en zaken die niet op voorraad zijn zijn er als beloofd binnen 4 a 5 werkdagen.
Mijn eerste ervaring , maar met 1 woord geweldig , op tijd geleverd alle vragen in no time beantwoord. een echte aanrader om wat te bestellen. 10+++++
Top kwaliteit
De duimplaten die ik bestelde konden door de fabriek pas veel later geleverd worden. Ik werd daar goed van op de hoogte gesteld. Inmiddels is het product geleverd.
Daags na de bestelling, deze ontvangen. De paumelles waren niet duur.
Het hele proces, bestellen, verliep snel en tot en met de levering goed
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT