Zeer tevreden.
Bestellen erg gemakkelijk, dezelfde dag verstuurd, als PostNL wat vertraging heeft wordt gereageerd op vragen en oplossing aangeboden.
Snelle en goed verpakte levering.
Prima producten en snelle service.
perfect geen problemen
Zeer snelle service
Heldere website.
Mooie en duidelijke website met ruime keuze. Goede service.
Snelle en goede levering
Ik had een artikel gekocht met verkeerde maatvoering. Makkelijk terugzenden en snelle financiële afhandeling door hen was perfect.
Mijn eerste aankoop hier en zal zeker niet de laatste zijn. Goede ervaring met m’n aankoop. Een zeer tevreden klant
Uitmuntende service, net als de vorige keer. Top, ga zo door.
De lange delen mogen wel beter ingepakt worden. Dozen waren beschadigd, en zag mijn artikelen die ik besteld had zitten. Ik denk dat de transporteur er wel iets zorgvuldiger mee om zou kunnen gaan.
Altijd weer perfect op tijd geleverd en de juist materialen. Deskundig advies.
Alles prima betreffende product en prijs. Bezorging duurde helaas wat langer
Mooie spullen voor een scherpe prijs. Mooi materiaal ontvangen volgens beschrijving. Daarnaast een Servicedesk die snel en adequaat wil helpen. In mijn geval miste er een klein onderdeeltje in mijn bestelling. Zaterdagavond tegen 00:00 uur mijn probleempje gemaild en zondag al een antwoord terug van de klantenservice. Maandag keurig een update ontvangen en dinsdag was het nieuwe onderdeel binnen. Rechtstreeks vanaf Intersteel. Supergoed en correct geregeld. Zoals gezegd, dit bedrijf is een aanrader.
n.v.t.
Metalen afdekplaatjes besteld. Kwam in een gigantische overdoos terwijl het in een envelop kon maar eerlijk is eerlijk, de afhandeling was prima. Ik werd goed op de hoogte gehouden via e-mail. Kwaliteit is goed en de omschrijving is accuraat.
Makkelijk om te bestellen snelle levering
De produkten waren zoals verwacht. Snelle levering. Geen problemen. Ik ben blij!
Twee keer verkeerde zending ontvangen, slechte comunicatie, telefonisch(bijna) niet te bereiken, pas na 20x bellen kontact, tijdens het telefoongesprek bij het onbeschofte af. Ik koop veel via internetbedrijven maar ik heb in al die jaren nog niet zoiets mee gemaakt, 5 sterren voor de slechtste internet aankoop ervaring ooit!
Nette en snelle levering.
Toen ik na een week mijn spullen nog niet had, een reminder gestuurd en een dag later spul toch in huis maar zonder bericht waarom dit zo lang had geduurd.
Beste, Ik ben bang dat hier sprake is van een misverstand. Ik ben bang dat de leverancier wat vertraging heeft opgelopen en dat het mis is gegaan bij het op de hoogte stellen van de vertraging. Wij hebben de bestelling zodra deze binnen was gelijk verstuurd. Onze excuses voor de communicatie van onze kant. We hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Bestellen ging soepel, 3x contact gehad met chat en telefoon. Redelijk snel antwoord maar kan beter, vooral de eerste keer. Telefoon werd afgekapt met de mededeling dat chat sneller kan. Het artikel was niet op voorraad, levertijd volgens website 3-6 dagen. Uiteindelijk heeft het 12 dagen geduurd. Zonder enige communicatie van de leverancier.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT