Filter

Zeer slecht

Kijkend op de website van Mijnijzerwaren stond een product wat ik zocht. Voor de zekerheid even gebeld of het echt klopte. Product besteld en bij aankomst zag ik het meteen VERKEERD. Contact gehad met de klantendienst en hun reactie was sorry dan ruilen we dit om. Product teruggestuurd en vervolgens een e-mail erachteraan om er zeker van te zijn dat ik het juiste product zou krijgen. Nu wist men mij te vertellen dat dit niet te leveren is. WEBSITE AANPASSEN DAN

• Kwaliteit

na een foute levering snel en accuraat gehandeld

een goed product voor een goede prijs

• Kwaliteit

prima bedrijf, snel in huis.

besteld via amazon, daar we er geen haast mee hebben was de verwachte levertijd 1 maand. tot mijn verbazing kwam het 2 dagen later, bezorgd door post.nl. top.

• Kwaliteit

Groot assortiment met kwalitatief goede spullen

Zeer veel keuze, duidelijk website en snelle levering!

In één woord uitstekend

prima service

prima service - producten waren snel binnen. Heb ze nog niet in gebruik genomen dus kan nog niet zeggen wat de kwaliteit van het product is

Snelle, correcte levering

Zeer ruime keuze aan lage prijs voor degelijk materiaal !

• Kwaliteit

Bestelling, klantenservice en levering prima.

super service

goede betaalbare kwaliteit top

Supersnel en correct

Ruim aanbod producten, supersnelle levering en correcte afhandeling van betaling.

• Kwaliteit

Snelle levering en prima service

Zeer slecht

Voor 17.00 uur bestellen dan volgende dag leveren is wat er beloofd wordt. Dan een e-mail krijgen sorry door corona langere levertijden. Meldt dit dan direct bij bestelling denk ik dan. En niet met die goedkope smoesjes komen achteraf. Donderdag op tijd besteld en woensdag de volgende weel leveren. Sorry maar dan is er toch iets mis. Volgende keer maar ergens anders bestellen. Jammer is dit.

Ok!

ondanks dat door de corona crisis het door mij betstelde artikel niet op voorraad was heeft ijzerwaren.nl mij aan een prima alternatief geholpen zonder daar meerkosten voor te rekenen.

Goederen snel ontvangen.

Goederen snel ontvangen. Echter sluiten de kleine cipiers ringen (4cm) niet goed. Indien er een 6tal sleutels aanhangen gaat de sluiting gemakkelijk vanzelf open. Voorlopig gebruik ik enkel de grote (10cm) die ik besteld heb. Misschien met wat krimpkous erover om de sluiting te beschermen, maar dan wordt het moeilijk en om er later nog extra sleutels bij te steken. Dit kom ik tegen op 4 van de 5 ringen, dus zeer spijtig.

• Kwaliteit

Veel keus, snelle levering tegen scherpe prijs. Prima

• Kwaliteit

Iedere keer weer als ik hier iets bestel is mijn bestelling er snel en compleet. 1 keer hadden ze iets niet meer op voorraad maar is er netjes gebeld en is het opgelost! Top service Zoals het zou moeten zijn.

• Kwaliteit

Goede service om een slot passend te maken.

Behulpzaam en bekwaam.

Nette duidelijke info

Klant word netjes op de hoogte gehouden.

Beter informeren

De levering van de bestelde producten nam ruim 2 weken in beslag. Het excuus was de toelevering van de leverancier, maar INFORMEER mij daar dan ook bij voorbaat over. Dan kan IK de keuze maken om een duurdere leverancier te kiezen die mijn project niet verstoort.

snelle levering, goede website

duidelijke foto's zoekt heel makkelijk, betaling snel geregeld en vlug in huis. super service! Duidelijke factuur, overzichtelijk

Super service!

Top firma! Service zo houden!!

9 Professor van der Waalsstraat

Alkmaar 1821 BT