Korrect artikel snel geleverd
De prijs is beduidend lager dan andere leveranciers, en de levertijd is nagenoeg het zelfde.
Hang en sluitwerk gekocht . Eerst even bij de Gamma gekeken maar de prijzen deden mij snel weer de winkel uitlopen. De site Mijn ijzerwaren gevonden en de artikelen gevonden die ik nodig had. Mooie kleine prijsjes in vergelijking met de bouwmarkten o.a de Gamma.
Gezegd wat ze doen en doen wat je gezegd hebt
Beste Frans, We vinden het erg vervelend. Helaas was het door u bestelde artikel tijdelijk uitverkocht. Onze excuses hiervoor. We hebben het artikel daardoor een paar dagen later pas kunnen versturen. We hopen dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
De ontvangen artikelen zijn van goede kwaliteit
Duidelijke site makkelijk en snel geleverd
Levering zoals verwacht
Snel en volgens afspraak
Aantal van geleverde product klopte niet maar na één telefoontje was dat snel gecorrigeerd!
Goeie website eenvoudig snel.
Stofzuigerzakken van Festool voor bouwstofzuiger, voordeligste prijs.
goede en ruime keuze. Aanklikken en bestellen, dag erna in huis
Mijn eerste bestelling is zeer goed en snel verwerkt en bezorgd, top dus ! Voor herhaling vatbaar.
De site is duidelijk en goed te navigeren.
goede prijzen, levering volgende dag
Snel geleverd top
Prima service en snelle levering, zoals ik dat gewend ben.
Na mijn eerste bestelling werd ik via whatsapp benaderd dat het bestelde niet op tijd leverbaar zou zijn, in overleg een oplossing gevonden, kortom een persoonlijke benadering. Goede spullen dus, voor een scherpe prijs, een aanrader!
Product is snel geleverd en was precies zoals ik het had besteld.
Netjes op tijd geleverd
Vlotte levering, de prijs was de voordeligste die ik heb kunnen vinden. Niks mis mee dus.
Ik heb hem terug gestuurd. En nu hoor ik niets meer, het is wel allemaal van tevoren betaald!
Beste Thea, Wat vervelend om te horen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Heeft u hierover wel contact over gehad met onze klantenservice? We kijken graag samen naar een passende oplossing. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Vraag per mail over toepasbaarheid werd direct en naar tevredenheid beantwoord. Artikel volgende dag geleverd, zoals beloofd.
Goed advies via chat
9 Professor van der Waalsstraat