Het artikel was precies zoals omschreven. Snelle levering in degelijke verpakking om schade te voorkomen.
Het bedrijf heeft een hele goeie service Bestelling snel en concreet ontvangen .volgende keer bestel ik er zo weer.
er was iets niet binnen (had ik gezien op de site) maar wou snel verder. Mike heeft me zelf een alternatief gezocht en opgestuurd. Past perfect ! zo kon ik makkelijk verder...TOP.
Heb een kluis gekocht, echter de uitleg om een code in te stellen (Tekeningen zijn voor mij niet doorheen te komen. Via fabriek. Ikea tekeningen zijn een makkie,) Kan dit bedrijf niks aan doen! Voor de duidelijkheid ;service en kluis zijn goed.
Goede prijs.
Er is niets aan op te merken, alles perfect.
Precies wat nodig is en snel
Ondanks een foutje bij de levering , daags erna de ontbrekende artikelen in huis
Zeer scherpe prijzen voor grote aantallen. En de levering was snel.
Bij een slot werden de verkeerde sleutels mee gestuurd. Na 1 telefoontje weer meteen een anders slot gestuurd en keer ik via de mail een terugstuur etiket voor retourneren van het verkeerde slot.
Positief
Prachtig en mooi was het bestelde !
Heb hang en sluitwerk besteld voor schuurdeuren. Alles ziet er top uit, netjes ingepakt en snel geleverd, ondanks dat mijn bestelling niet voorradig was. Mailcontact verliep erg soepel en zeer snel.
Ze waren de enige met goede voorraad van het artikel wat ik zocht. Het artikel was goed verpakt en netjes verzonden
Ik had me vergist bij mijn bestelling. Via chat werd dit direct opgepakt, gewijzigd en per mail bevestigd. Ik koop frequent online en dit is het enige bedrijf dat binnen een minuut reageert via chat en binnen een aantal minuten mijn vergissing herstelt. Groot compliment!
Goede kwaliteit, mooi assortiment en vlot geleverd
vlotte levering
Het slot werd geleverd conform de bestelling en werd op tijd bezorgd
Fijne ervaring!!
Op tijd geleverd. Goed verpakt
Probleemloos
Duidelijk, goed en snel.
Bij navraag bleken niet de gewenste hoeveelheid boutjes aanwezig. na overleg aangepast en teveel betaald teruggestort. en snel ;-) Netjes afgehandeld dus.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT