Makkelijke site en snelle levering
Bij vraag over een een maatvoering directe en goede hulp, top.
Snelle levering van een 4-tal scharen voor onze kiepramen.
Geweldig!
Netjes geleverd
Ik zal zeker weer bij jullie bestellen de vorige keer was het mij ook super goed bevallen
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding!
goede service
Ivm de maten van de artikelen wilde ik telefonisch overleg. Driemaal gebeld en telkens niemand aan de lijn. Op vrijdagmiddag besteld voor 16:00 uur. Er stond aangegeven besteld voor 16:00 uur is volgende dag in huis. Uiteindelijke levering was op woensdag. Ondanks dat er geen haast was met de bestelling wel veel later dan waarmee wordt geadverteerd. Zowel bereikbaarheid als levering hebben ws met drukt door Corona te maken. Echter zou een melding op de site en of oplossing wel gewenst zijn. Artikelen zijn goed en netjes geleverd. Volgende keer bestel ik wel weer via deze site.
Snelle levering, goede verpakking en redelijke rijzen.
De verpakking van dit klein product was in geen enkele verhouden.Veel te groot waardoor het niet meer in de brievenbus paste ondanks het vooraf wel was aangekondigd?
Zie boven.
Oké
Snelle levering en gekregen wat ik heb besteld na telefonisch contact
Op zoek naar speciaaltje goed en vlot geholpen
Helaas paste het product wat ik besteld had niet maar er blijkt nergens verkrijgbaar. ik kon het bestelde kosteloos terugsturen terwijl er ook bij het toesturen geen verzendkosten in rekening zijn gebracht.
Heel best
Goede betrouwbare site om te bestellen.
Super snel en betaalbaar
Snel gereageerd op vragen
Duidelijke beschrijving van het product
Snelle levering Goede producten Goede prijs kwaliteit verhouding.
Levering zoals afgesproken.
9 Professor van der Waalsstraat