Snelle en correcte levering, prima
Snel geleverd en goede kwaliteit
Snelle levering, binnen de afgesproken tijd. Prima kwaliteit product.
Een cilinder en slot besteld, aangegeven dat ik in 1 pakken wilde ontvangen en niet in twee dagdelen. Daar hebben ze gehoor aan gegeven en allen op 1 dag netjes geleverd.
Een eerlijke prijs voor een klein, onmisbaar onderdeel. De bestelling ging vlot, net als het afrekenen. Goed verpakt. Enige ruimte voor verbetering wat de verzendingstijd betreft.
Correcte levering volgens aangegeven tijdstip
Bestelling duidelijk en levering keurig op tijd ondanks coronaperikelen!,
Om de juiste producten te kunnen bestellen had ik advies gevraagd bij Mijnijzerwaren. N.a.v. hun advies heb ik de producten besteld en blijkt 1 artikel niet te kloppen; da's best irritant als je midden in een klus zit.
Snelle levering en ziet er uitstekend uit
Ruim assortiment. Scherpe prijsstelling.
Ben tevreden
Mooie cijfers goede kwaliteit en snelle service
Levering was snel en voorraad was een keer kloppend. Kwalitatief was het boven verwachting. Prijs zeer concurrerend, ga hier vaker bestellen. Gr, Sjoerd
Ik heb 5 dagen mij wc niet kunnen gebruiken
Alles weer helemaal prima!
Heel erg tevreden met dit product
Uitstekende website en snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.
goed geholpen, snelle levering
Uitstekend!
Ondanks dat het bestelde niet passend was voor mijn product, werd ik heel goed geholpen en was het geld van de retour snel terug op de rekening.
De deurkrukken die ik zocht waren snel te vinden. Fijn dat je niet eerst een account hoeft te maken. Daardoor kun je snel bestellen.
Zeer slechte klantenservice
Goede duidelijk website, waar bestellen en betalen eenvoudig is. Super dat de levertijd overal bij staat en dat er gewacht wordt tot je bestelling compleet is. Zo weet je tenminste waar je aan toe bent.
Prima gegaan. Snelle levering. Iets verkeerd besteld, dit kon heel eenvoudig retour en het geld stond snel weer op de rekening.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT