Filter

Kan ook in 1 woord: geweldig.

Goede duidelijk website, waar bestellen en betalen eenvoudig is. Super dat de levertijd overal bij staat en dat er gewacht wordt tot je bestelling compleet is. Zo weet je tenminste waar je aan toe bent.

Helemaal top

Prima gegaan. Snelle levering. Iets verkeerd besteld, dit kon heel eenvoudig retour en het geld stond snel weer op de rekening.

• Kwaliteit

Goed en snel geleverd en volgens afspraak

Goede en correcte omschrijving van het product.

Erg ontevreden

Meerdere malen het verkeerde product ontvangen. Herhaaldelijk contact gezocht. Na de 2e keer verkeerd product, zouden ze navraag doen bij het magazijn en mij mailen over de oorzaak van het probleem. Ik moest na een hele tijd zelf mailen om erachter te komen hoe en wat. Beetje vreemd.. In het hele proces heb ik geen enkel excuus gekregen. Er werd niet echt moeite gedaan om hun fout recht te zetten. Ook geen korting oid. Zelfs dit nog in een mail gezet, dat ik daar echt teleurgesteld in ben. Daarop heb ik niet eens reactie gehad. Mijn hele ervaring met deze winkel is dus niet goed. Ik zal niet meer opnieuw iets bestellen.

• Kwaliteit

Vlot, precies en correct, prima service !

Kort samengevat was er slechts 1 vraag over onze order, die vlot via chat en later netjes bevestigd per mail was beantwoord. Goede prijzen voor kwaliteit, dat is wat je wil toch ? Erg blij met de wijze van verpakken en verzenden. Alles netjes, compleet en keurig volgens afspraak. Kan niet anders zeggen, gewoon goed zaken doen ! Zeker terugkerende klant gewonnen, complimenten.

• Kwaliteit

Mark goed, Mark goed, Mark goed.

Mensen die begrijpen wat je bedoeld, maar een woord nodig.

Goed en snel

Goed assortiment en goede prijs

Mwah

In eerste instantie goed geholpen met uitzoeken wat ik nodig had. Toen besteld en daarna ging het fout. Als iets niet geleverd kan worden of vertraagd is dan zou een bericht daar over welkom zijn. Zelf email gestuurd en toen de mededeling gekregen dat het 10 to 15 werkdagen kon duren. Toen ik na verloop van tijd nog geen bericht of product had ontvangen contact opgenomen en vernomen dat het product nog niet geleverd kon worden. Maar nog die zelfde dag krijg ik een mailtje dat het product onderweg is..... Uit eindelijk is het aangekomen en blijkt het wel eens waar een passend maar vervangend product te zijn. Misschien moet er iets gebeuren aan de communicatie?

• Kwaliteit

Breed assortiment, kon er vinden wat ik nodig had

Correcte site en ondersteuning chat.

• Kwaliteit

had wat meer kunnen communiceren

Bestellen ging prima. Maar er stond op de site 3 tot 4 werkdagen. Na 2 weken was er nog niets en ging ik maar eens mailen. Toen was het er opeens de volgende dag. Dus of er was iets mis gegaan of de leverancier had te laat geleverd. In dat laatste geval had ik het fijn gevonden als ik daarover een email zou hebben gekregen.

Perfecte levering

Product voldoet aan verwachting.

Zeer overzichtelijk

• Kwaliteit

Goed en goedkoper dan andere sites

Goed en goedkoper dan andere sites.

• Kwaliteit

Snelle service en communicatie. Graag iets meer oog voor detail.

Een onderdeel van mijn bestelling functioneerde niet naar behoren. Terugsturen en ruilen was prima geregeld. Het vervangende item dat ik kreeg was echter geopend geweest en naar mijn idee teruggestuurd vanwege hetzelfde euvel als waarom ik het heb gedaan. Ik zou het fijn vinden als men met een ruil vanwege ondeugdelijke waar, er zeker van is dat het de tweede keer goed is. Gewoon even checken de volgende keer.

• Kwaliteit

snel en makkelijk te bestellen

wel een lange levertijd

• Kwaliteit

Prima en snelle opvolging en levering

Prima snelle en complete levering

precies wat het zegt

Tsja, schroeven.

Kwaliteit prijsverhouding

flink goedkoper dan de plaatselijke bouwmarkt voor hetzelfde product. Alleen zag ik na betaald te hebben hetzelfde product via een ander internet bijna dezelfde prijs maar zonder verzendkosten.

Prima!!

Snel geleverd, netjes verpakt!!

• Kwaliteit

Goed product, paste helaas niet

Bij de deursluiter stond niet de afmeting van de opvanghaak ... die paste niet op mijn kozijn. Verder prima winkel, goede producten. Terugsturen geen probleem en geld snel retour.

• Kwaliteit

Snelle levering, prima communicatie, perfect product

Zie boven voor mijn ervaring.

• Kwaliteit

Komt levertijden niet na, en verandert deze niet op de shop terwijl ze weten dat ze die niet nakomen

Ik bestelde er 3 artikelen welke volgens de site de volgende dag geleverd zouden worden. Na enkele dagen na de beloofde levertijd bleek dat het week 34 zou gaan worden, toen week 36 bijna voorbij was ben ik zelf maar weer gaan mailen, want ik had het nog steeds niet binnen, zonder enig bericht. Nu zitten we in week 37 en ben inmiddels al 2 keer gevraagd te beoordelen terwijl er maar 1 deel is geleverd in week 36, 4 weken te laat!! En AL die tijd staat de levertijd van de producten die ik bestelde nog steeds op: Vandaag voor 15 uur besteld, volgende werkdag verzonden! Belachelijk, regelrechte dwaling!!

• Kwaliteit N.v.t.

4 weken moeten wachten op levering

Te lang moeten wachten op bestelling

• Kwaliteit

Ondanks al zoekende de levering ben ik tevreden met dit bedrijf.

De verzending via Postnl in Belgie verloopt erg stroef. Verschillende afhaalpunten in Lommel zijn per 1 sept. of jaren geleden al opgeheven. Dan kom je daar en hoor je dat je pakketje erniet is. De volgende dag krijg je per e-mail waar het is.

• Kwaliteit

Snel en goed verpakt binnen gekregen.

9 Professor van der Waalsstraat

Alkmaar 1821 BT